RETRO RÁDIÓ

Ez a teszt megváltoztatja az életed: melyik szimbólumot tetováltatnád magadra?

A tetoválás az önkifejezés művészi módja. Az egyiptomi szimbólumok erős jelentéssel bírnak, így személyiséged egy oldalát is megmutatja választásod.Megosztás
Szerző: Metropol
2022.03.19. 16:00
Változás

Az alábbi szimbólumok egyedülállóak és gyönyörűek, ugyanakkor nagyon fontos jelentésük is van. Választásodból kiderül, hogy min kellene megváltoztatnod az életedben a boldogság és kiteljesedés elérése érdekében.

https://www.pinterest.com/pin/593912269608263235/?mt=login

Az első ábra alapján te valahogy mindig azon kapod magad, hogy nem tudod bizonyítani a mások iránti szeretetedet. Nehézséged vannak az érzelmeid kifejezésével és nem akarsz sebezhetőnek tűnni, de az is lehet, hogy a múltban megbántottak azzal, hogy nem értékeltek eléggé. Ha elengeded a negatív gondolatokat, akkor jobban tudod majd szeretni az embereket és a viszonzás sem marad el.

A második ábra arra utal, hogy nagy a távolság közted és a családod között. Szeretitek egymást, de sok a súrlódás. Próbálj pozitívabb kapcsolatot kiépíteni családtagjaiddal, beszéljetek bensőségesebb dolgokról, hogy újra egymásra találjatok. Ha érzelmi támogatásra lesz szükséged, ők mindig melletted lesznek.

A harmadik szimbólum arról árulkodik, hogy sok negatív energiát kapsz a környezetedtől. Ez a mentális egészségedre is hatással van, folyamatosan levertnek és érzelmileg kimerültnek érzed magad. Maradj távol azoktól, akik megingatják az önbizalmad, az optimista emberek boldogabbá fognak tenni.

A negyedik ábrát választottad? Akkor szorongsz, félsz az újdonságoktól. Bár gyerekként kalandvágyó voltál, az élettapasztalat óvatossá tett, az önbizalmad sem a régi már. Találd meg a gyermeki éned, próbálj ki új dolgokat és meglátod, ezek a tapasztalatok gazdagítják az életed.

Az ötödik, a főnix azt jelzi, hogy olyasvalaki vagy, aki nem szeret kockázatot vállalni, a komfortzónádon belül mozogsz. A rutin és a fegyelem fontos számodra, a változások stresszessé tesznek. Bár néha szeretnél változtatni merev természeteden, a szokásaid rabja vagy. Lazíts és tervezz kevesebbet, csodálatos érzés lesz spontán cselekedni.

A hatodik szimbólum azt sugallja, hogy érzelmes vagy és empatikus, a szívedet követed. Rád mindig lehet számítani, mindenkin segíteni akarsz. Tiszta szíved arra készteti a negatív embereket, hogy kihasználjanak. Ismerd fel, ha valaki ártani akar és maradj távol tőle.

Ezeket olvastad már?
Mérget kevert a tisztítószerekből a nő, rosszul lett a család

Mérget kevert a tisztítószerekből a nő, rosszul lett a család

Ez lenne az igazi tél? Hatalmas szél csapott le az országra, de hó alig esik majd

Ez lenne az igazi tél? Hatalmas szél csapott le az országra, de hó alig esik majd

Pornót posztolt exéről bosszúból egy nő

Pornót posztolt exéről bosszúból egy nő

Sokkoló felismerés, férfi nemi szervet talált egy benzinkutas

Sokkoló felismerés, férfi nemi szervet talált egy benzinkutas

Top hírekEzek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás