Sokkot kaptak az utasok! Késsel és egy karddal kezdett harcba két fiatal egy buszon - Videó!





A csúcsidő kellős közepén, egy busz második emeletén esett egymásnak két tini. Ezzel megrémítve mindenki mást a buszon.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.02.04.
összecsapás

A rémes verekedés egy dél-londoni buszon történt, ahol két tinédzser egy késsel és egy kardnak tűnő tárggyal kezdett harcba. Az utasok teljesen leblokkoltak, mivel az egyik harci eszköz legalább fél méter hosszú volt. A helyzeten az sem segített, hogy a konfliktus a busz második emeletén, a lépcsőnél alakult ki, ahonnan így senki nem tudott lemenekülni – számolt be a Daily Mail.

Az egyik utas azt mondta a MailOnline-nak, hogy egy harmadik tinédzser is volt velük, aki pedig mindenki útját elállta egy körülbelül egyméteres acélrúddal, hogy végképp ne tudjon senki elmenekülni a csatától.

A dulakodás csütörtökön csúcsidőben, körülbelül 5 percig tartott és a vége az lett, hogy a buszsofőr megállt és hívta a rendőröket. A fiúknak azonban sikerült elmenekülniük a helyszínről.

Az egyik utas egy ülés mögé bújva vészelte át a rémes pillanatokat, miközben hozzá közel hadonászott a fegyverekkel a két fiatal fiú.

„Négy éve járok ezzel a buszjárattal, és megdöbbentő volt, hogy ez fényes nappal megtörténhet. Még mindig remegek tőle” – ismerte el az egyik szemtanú.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás