RETRO RÁDIÓ

Kegyetlen támadás Szigetszentmiklóson, Csepelen fogták el a 19 éves lány támadóját – Videó!

A rendőrök hajtóvadászatot indítottak a férfi ellen. A szigetszentmiklósi nyomozók egy csepeli tartózkodási helyű, román férfit gyanúsítanak szexuális erőszak kísérletével.Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.02.04.
XXI. kerület erőszak

A rendőrség közleménye szerint a fiatal lány munkából gyalogolt hazafelé január 27-én kora este, amikor egy ismeretlen hátulról leszólította. A férfi ismerkedni akart, a lány nem. A férfi erős volt, a lány nem.

Az idegen megragadta a lány vállát és egy út menti bokros területre tolta, majd egyértelmű szándékkal lenyomta a földre. Egyik kezével lehúzta hason fekvő áldozata nadrágját és alsóneműjét, a másikkal befogta a száját. A kiszolgáltatott lánynak többször sikerült segítségért kiáltania, amikor támadója keze lecsúszott a szájáról, ám valószínűbb, hogy egy közelben elhaladó kocsi miatt állt le a férfi – írták a Police.hu oldalán.

A rendőrség 5 nap alatt elfogta a gyanúsítottat Forrás: Police.hu

A férfi felmarkolta a lány telefonját, majd futásnak eredt

Az áldozat összeszedte magát és a közeli úton haladókat leintve próbált segítséget kérni: egy autós és két motoros is elhajtott mellette, egy kocsijával arra járó nő fékezett és a rémült, zokogó lányt hazavitte. Ezután értesítették a rendőrséget.

Az egyenruhások több fronton is hajtóvadászatot indítottak

Mint írták: a gyér forgalmú környéken minél több tanút fel kellett kutatni, a támadó lehetséges menekülési útvonalát végig kellett talpalni, minden apró, elsőre talán használhatatlannak tűnő adat számított. Volt személyleírásuk, voltak információk, öt napon keresztül mentek utána, mígnem beesett egy hívás, hogy az áldozattól elvitt mobiltelefonhoz hasonlótól akartak nem sokkal korábban egy csepeli üzletben megszabadulni. Már volt címük is, ahová 2022. február 1-jén délután csapatostul érkeztek. A bűncselekménnyel összefüggésbe hozható, 19 éves román állampolgárt elfogták, előállították. Ágyában, a párna alá rejtve megtalálták az áldozat mobiltelefonját.

Az írni-olvasni nem tudó, segédmunkásként dolgozó férfi tagadta a terhére rótt bűncselekmény elkövetését, a gyanúsítás ellen panaszt tett.

Az őrizetbe vett K. Lóránddal szemben szexuális erőszak bűntette kísérletének és kifosztás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság bűnügyi osztálya, egyben kezdeményezték letartóztatását.

Ezeket olvastad már?
Frontális ütközés történt: két kisgyerek sérült meg a kedd reggeli balesetben

Frontális ütközés történt: két kisgyerek sérült meg a kedd reggeli balesetben

Iszonyú pusztítás történt a Deák téren, lehangoló a látvány

Iszonyú pusztítás történt a Deák téren, lehangoló a látvány

Hihetetlen kutatás: a terhesség után fiatalabbnak néznek ki a nők

Hihetetlen kutatás: a terhesség után fiatalabbnak néznek ki a nők

Exkluzív fotók az Andrássy úti Louis Vuitton üzlet kirablásáról – Galériával

Exkluzív fotók az Andrássy úti Louis Vuitton üzlet kirablásáról – Galériával

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás