Durva: Karácsonyt protekcióval vették fel az egyetemre? - Videó





Nem az a legkeményebb, hogy Karácsony jogszabályt sértő módon szerezte tanársegédi és adjunktusi állását a Corvinus Egyetemen az Oktatási Hivatal vizsgálata szerint, hanem az, hogy minden jel arra utal: Karácsonyt protekcióval vették fel az egyetemre.



Megosztás
Szerző: metropol
Létrehozva: 2021.09.11.
Csókos srác

Rákay Philip videóban veszi sorra a tényeket az Oktatási Hivatal vizsgálatának eredményét átnézve, melyből kiderült, hogy Karácsony Gergely jogszabályt sértő módon szerezte tanársegédi és adjunktusi állásait a Corvinus egyetemen.

Megmutatja többek között azt a táblázatot, amelyben jól látható, hogy a jogszabály által előírt nyelvvizsgát igazoló dokumentumot a 32 oktatóból egyedül Karácsony Gergely nem produkálta. Minden más oktatónak ez kötelező volt, csak neki nem. Vajon hogyan lehet, hogy csak neki kedveztek ezen a módon? Ez is kiderül a videóból.

Ugye nem meglepő, hogy az egész mögött Gyurcsány Ferenc áll? Azt is megtudhatjuk, hogy Mészáros Tamás, a Corvinus rektora milyen szerepet játszott a szerény képességű fiatalember egyetemi oktatói karrierjében.

 

 

 

 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás