A budapesti dugókról próbálja elterelni a figyelmet Karácsony az atlétikai vb megvétózásával





A budapesti dugókról próbálja elterelni a figyelmet Karácsony Gergely főpolgármester azzal, hogy vissza akarja vonni a 2023-as budapesti atlétikai világbajnokság megrendezéséhez adott hozzájárulást  - közölte a Nézőpont Csoport vezetője csütörtökön a közmédiával.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.08.26.
elterelés

Mint arról korábban beszámoltunk, a főpolgármester csütörtök reggel Facebook oldalára feltöltött videóban azt javasolta, hogy a Fővárosi Közgyűlés vonja vissza a 2023-as budapesti atlétikai világbajnokság megrendezéséhez adott hozzájárulását.

Mráz Ágoston Sámuel szerint Karácsony Gergely bajban van, mert az előválasztási kampány ellenére sem emelkedik a népszerűsége. Akik két éve bizalmat szavaztak neki, azok is elégedetlenek a munkájával, mert a főváros tele van dugókkal – emelte ki, hozzátéve: ráadásul az iskolakezdéssel várhatóan még nagyobb lesz a baj.

Azt mondta: a főpolgármester azzal, hogy egy korábbi ígéretét szegi meg, a hitelességét áldozza fel, hogy ne a számára kellemetlen témákról legyen szó. Emellett árt a főváros gazdaságának és az előválasztási kampány érdekében magára haragítja a választókat – tette hozzá.

Szerinte egyébként Karácsony Gergelynek az „elterelési hadművelettel” sem sikerül majd feledtetnie a dugókat, mert azok idegesítik a fővárosiakat, akik felelőst keresnek emiatt. A budapestiek a választásokon a dugókra emlékeznek majd, nem a világbajnoksággal fognak foglalkozni – mondta Mráz Ágoston Sámuel.

Karácsony Gergely csütörtökön azt mondta: a kínai Fudan Egyetemmel kapcsolatos törvénnyel a kormány megszegte azt a 2019-ben kötött megállapodást, amelynek részeként a főváros hozzájárulását adta a 2023-as atlétikai világbajnokság megrendezéséhez, ezért azt javasolja a közgyűlésnek, hogy a jövő heti ülésen vonja vissza az esemény megrendezéséhez szükséges fővárosi hozzájárulást.





Ezeket olvastad már?
A frontnak vége, mégis kínoznak a tünetek? Mutatjuk miért - videó!

A frontnak vége, mégis kínoznak a tünetek? Mutatjuk miért - videó!

Készüljünk Anyák napjára saját készítésű csokorral!

Készüljünk Anyák napjára saját készítésű csokorral!

Ismét gázolt a vonat, elesett a vasút Debrecen felé

Ismét gázolt a vonat, elesett a vasút Debrecen felé

Balesetveszélyes volt Karácsony kampányplakátja, letépték a feldühödött járókelők

Balesetveszélyes volt Karácsony kampányplakátja, letépték a feldühödött járókelők

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás