RETRO RÁDIÓ

„Szörnyű volt ezt megélni” – Keresztes Ildikó őszinte vallomása az elmúlt másfél évről

Az előadóművész a pandémia miatt nem utazhatott haza Erdélybe, így másfél éve nem ölelhette magához szeretett családtagjait.Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.07.24.
járvány árnyékában

Keresztes Ildikónak sem volt felhőtlen az elmúlt másfél év, hiszen a járványhelyzet miatt számtalan nehézséggel kellett szembenéznie. Nélkülöznie kellett a színpadot, amitől ilyen hosszú ideig még sosem volt távol.

Az elején, mikor az egész karanténhelyzet elkezdődött, még jól jött a kényszerpihenő. Rendszereztem a dolgaimat, rengeteget olvastam, elkezdtem a lakásfelújítást. Akkor még úgy voltam vele, hogy egy kis pihenő nem árt, sőt, rám is fért, mert eléggé ki voltam facsarva. Aztán persze a helyzet világszinten egyre rosszabb lett” – elevenítette fel a 95.8 Sláger FM-en Keresztes Ildikó, aki nemrég új dallal jelentkezett.

Keresztes Ildikó másfél éve nem látta a szeretteit (Fotó: Sláger FM)

Az énekesnő újult erővel vetette bele magát a munkába, azonban nem tagadja, az elmúlt másfél év számára sem volt könnyű.

Erdélyi lány vagyok, megtanítottak spórolni, mindig is beosztó típus voltam, átvészeltem az elmúlt időszakot. Ugyanakkor voltak olyan zenésztársaim, akiknek fel kellett adniuk a pesti albérletüket, és haza kellett költözniük. Szörnyű volt ezt megélni, ahogy azt is, hogy milyen sok fantasztikus kollégát veszítettünk el. Nagyon elgondolkodtatott ez az időszak, a történtek hatására egy kicsit én is összegeztem az életem. Letisztítottam, most már még pontosabban látom, hogy mire kell fókuszálnom” – mondta az énekesnő, aki rendkívül örülne, ha véget érne a járványhelyzet.

Már csak azért is, mert hosszú idő után így lehetősége nyílna hazalátogatni

Mindig feltölt, ha utazhatok, most a legfontosabb, hogy Erdélybe utazhassak. Ott vannak a szeretteim, de másfél éve – a járvány miatt – nem voltam otthon. A pandémia miatt nem találkoztunk, pedig ott van a testvérem, a mostohaanyám, a rokonok. Óriási találkozás lesz, most ez az elsődleges, hogy ez a nagy találkozás meglegyen” – árulta el a Hazai Sláger műsorvezetőjének, Faragó Jankának Keresztes Ildikó.

Ezeket olvastad már?
Nincsenek szavak: ezért gázolta halálra a kamionos egy család öt tagját

Nincsenek szavak: ezért gázolta halálra a kamionos egy család öt tagját

Varga Viktor teljesen pucéran merült a jéghideg Dunába – Videó!

Varga Viktor teljesen pucéran merült a jéghideg Dunába – Videó!

Elárulta a bűvész a kardnyelők nagy titkát: durvább, mint gondolnád!

Elárulta a bűvész a kardnyelők nagy titkát: durvább, mint gondolnád!

Szánthó Miklós: A harmadik világháború küszöbén állunk

Szánthó Miklós: A harmadik világháború küszöbén állunk

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás