Horrorisztikus – démoni alak tűnt fel a TikTok-videón egy édesanya mögött





Miközben a videót készítette, észre sem vette a nő, hogy valaki áll mögötte. Barátai vették észre a rémisztő alakot, így az anya rémületében áthívta magához a szüleit, mert nem érezte magát biztonságban.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.04.26.
hátborzongató

Halálra rémült tiktokozás közben egy merseyside-i édesanya. Egy videó készítés közben ugyanis egy rejtélyes és ijesztő alak tűnt fel a háta mögött…

Kayleigh Corby, miután lefektette két kisgyermekét, úgy gondolta, egy kicsit kikapcsolódik. Mivel rajta és az emeleten alvó gyermekein kívül nem volt otthon senki, úgy gondolta tiktokozással fogja elütni az időt.

A kísérteties klipben az látszik, hogy egy férfi sziluettje feltűnik Kayleigh háta mögött, miközben felveszi, ahogy egy másik TikTok-videóra reagál. A nő először nem is vette észre a sötét alakot, amire egyik barátja hívta fel rá a figyelmét.

Egy rejtélyes alak bukkant fel a nő háta mögött a videóban (Fotó: TikTok)

„Vasárnap este a konyhába voltam és tiktokoztam. Elküldtem a barátaimnak is, akik megdöbbenve kérdezték: »ki az az alak mögötted?«. Akkor visszanéztem a felvételt, és tényleg ott volt! Halálra rémültem” – Kayleigh saját és gyermekei biztonsága érdekében még a szüleit is riasztotta, akik nem sokkal éjfélkor érkeztek meg hozzá.

„Apám nem hagyott egyedül, hiszen ott voltak a gyermekeim is a házban. Borzalmasan éreztem magam, nem tudtam megnyugodni. Rettegtem. Olyan volt, mintha valaki a hátam mögül figyelt volna” – tette hozzá az édesanya a Daily Star oldalán.

A lap forrása szerint Kayleigh korábban nem akarta nyilvánosságra hozni a történteket, de aztán napokkal később az édesanyja egy szarvakat viselő démont látott megjelenni a kisgyermekek ágyánál.

Íme Kayleigh Corby eredeti videója, amiben feltűnik a fekete alak:





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás