Rémisztő, egy démoni alak ijesztgette a kisfiút éjszakánként – Fotó





Hátborzongató felvételt készített kisunokája hálószobájában egy halálra rémült nagyszülő. A nagymama azért ragadott kamerát, mert a kétéves kisfiú egy félelmetes emberről panaszkodott neki.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.03.20.
hátborzongató

Horrorfilmbe illő jelenetek játszódtak le egy kisgyermek hálószobájában egy Las Vegas-i otthonban. A rémisztő jelenségek akkor kezdődtek, amikor a kétéves kis Amber McKenzie egy láthatatlan emberről kezdett panaszkodni, és azt kiáltozta: „menj el”.

Kisunokája védelmében a nagymama babakamerát állított fel a szobában, hogy megfigyelje az éjszakai mozgásokat, és kiderítse, miért kiabál állandóan kétségbeesetten segítségért. Azonban arra nem számított, amit a felvételen megpillantott, ugyanis egy szarvasszerű alakot vélt felfedezni hosszú karmokkal, amint ott ácsorog az alvó kisfiú és hét hónapos testvére, Michael McKenzie ágyánál. Az eset után a nagyszülő paranormális szakértőkhöz fordult segítségért. Tory – a nagymama – a rémisztő éjszaka után, a tanácsokat megfogadva olajokat égetett, kitárta az ablakokat és a szekrények ajtaját, hogy elűzze a gonoszt a házából.

„Megdöbbentő volt, amikor megláttam a felvételeket. Először a szarvakat pillantottam meg a fején, és egyből azt gondoltam, hogy az egy ördög vagy egy démon. Amikor a videó készült, már mindenki aludt, így nem lehetett egy családtag sem. Félelmetes” – árulta el a Daily Star oldalának az idős nő.

Sokan hazugsággal vádolták a közösségi oldalán a nőt, és azzal, hogy meghamisította a felvételt. Azonban Tory McKenzie váltig állítja, hogy természetfölötti tevékenységet észlelt. Sőt azzal próbált védekezni, hogy nem jártas annyira a technológia világában, hogy meghamisítsa a felvételt. Azok viszont, akik hittek a nagymamának, azzal magyarázták a történteket, hogy egy új gyermek érkezésénél a nagyszülők gyakran meglátogatják a családot. Valószínűleg ez történhetett velük is.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás