RETRO RÁDIÓ

Borzalmas, hogy mit kellett átélnie a 6 éves kisfiúnak, akit saját szülei gyilkoltak meg





Sokkoló, amit egy 6 éves kisfiúnak át kellett élnie. Édesanyja nemcsak egyszerűen meg akart szabadulni tőle, de amikor ez nem sikerült a terv szerint, még kegyetlenebb módszert választott.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.03.05.
Kegyetlen gyerekgyilkosság

Felfoghatatlan, amit egy 6 éves kisfiúnak át kellett élnie az ohioi Middletownban. A 29 éves Brittany Gosney vasárnap reggel kétségbeesetten hívta fel a helyi rendőrséget, hogy bejelentse kiskorú fia eltűnést.

A nyomozók azonnal kereső csapatokat szerveztek, és megkezdték a gyermek felkutatását. Ám minden hiábavalónak bizonyult, ugyanis aznap nem akadtak a kisfiú nyomára. A kutatás hétfőn ért tragikus véget, amikor az Ohio folyóban megtalálták a holttestét. A szülőket ezután berendelték a rendőrkapitányságra, és kihallgatták. Akkor az édesanya és párja, James Hamilton azt állították, hogy fiukat biztosan máshol gyilkolták meg, majd testét a folyóba vethették.

Kiderült a szörnyű igazság

Ám a kitűzött tárgyaláson egyikük sem jelent meg. A hatóság emberei ezért újra felkeresték őket. Gosney akkor megtörten bevallotta, hogy fiát egy Preble megyei parkba vitte, ahol tervei szerint kitette. A kisfiú azonban megnehezítette a dolgát, mert megpróbált visszaszállni a kocsiba. Mivel belekapaszkodott a járműbe, több méteren keresztül húzta az autóval az úttesten, mígnem beverte a fejét és eszméletét vesztette. Az anya később visszament a parkba, ahol megtalálta kisfia holttestét, amit hazavitt Middletownba. Másnap Gosney keresett egy megfelelő helyett az Ohio folyó mentén és beledobta a holttestet, annak reményében, hogy így majd megússza a gyilkosságot – írja a USN News.

A történtek fényében a szülőktől elvették és állami gondozásba helyezték másik két gyermeküket. Brittany Gosneynak gyilkosság vádjával kell szembenéznie, míg James Hamiltont bizonyítékok meghamisításával és bűnsegédlet gyanújával vádolták meg .





Ezeket olvastad már?
„Nem hittem a szememnek” -  Elképesztő, hogy mi utazott a pesti trolin

„Nem hittem a szememnek” - Elképesztő, hogy mi utazott a pesti trolin

Húsvéti hosszú hétvége: mutatunk néhány programot nagypéntek és a locsolkodás között

Húsvéti hosszú hétvége: mutatunk néhány programot nagypéntek és a locsolkodás között

Most érkezett: robbanás történt Budapesten, egy ember nem élte túl a szörnyűséget

Most érkezett: robbanás történt Budapesten, egy ember nem élte túl a szörnyűséget

Mentőhelikoptert riasztottak: buszbaleset történt, rengeteg a sérült

Mentőhelikoptert riasztottak: buszbaleset történt, rengeteg a sérült

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás