Saját ürülékükben tartják a harci kutyákat, titkos kutyatelepet találtunk az állatkert mögött!

Képzett, harci kutyák védenek egy hajléktalantelepet, két budapesti kerület találkozásánál, az erdőben. Az egyik illegális területfoglaló finoman megfenyegette munkatársainkat.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.02.18.
kutyaviadal fenyegetés

A 13. és a 14. kerület találkozásánál, a rákosrendezői vágányok által határolt háromszögben, az erdőben eldugva áll egy tábor, lakásoknak berendezett kalyibákkal. A hely egyben egy harci kutyatelep is, ottjártunkkor egy atlétás, kigyúrt fiatalembert és három kiképzett, agresszív kutyát találtunk - írja a Ripost.

Fotó: Ripost

Az illegális területfoglalók jól választották meg helyszínüket, táboruk mindössze egy, a vágányok mellett futó földútról közelíthető meg, amit maximum a MÁV karbantartói használnak. Maga az elfoglalt terület is a vasúttársasághoz tartozhat.

 

Fotó: Ripost

Gondoskodtak róla, hogy békén hagyják őket

Munkatársainkat a telep bejáratánál egy atlétás, kigyúrt férfi fogadta , aki azt állította, ő nem ott él, csak „vendégségben” van. Ezután arcán kaján mosollyal beljebb invitálta munkatársainkat... A kalyibák között három harci kutya is volt megkötve, akik akkorra már teljesen bevadulva próbáltak láncaiktól szabadulni. „Ha elszakítják a láncot, nem tudok mit csinálni!” – mondta a férfi, finoman jelezve, hogy minden esély megvan arra, hogy az ebek támadásba lendüljenek, majd szó nélkül eltűnt az egyik lakásban.

Kegyetlen bánásmód a kutyáknak

A vélhetően viadalokhoz tartott, de mindenképpen támadásra kiképzett kutyákat teljesen méltatlan körülmények között tartják: fél méteres láncra verve, étel és ivóvíz illetve megfelelő alvóhely nélkül, saját ürülékükben. Nem is kérdés, hogy a lánctól és kiképzéstől teljesen bevadult kutyák pillanatok alatt tépnének szét egy embert...









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás