RETRO RÁDIÓ

Szörnyű tragédia! Tévedett a szülésznő, így miatta halt meg az egészséges kisbaba

Az édesanya teljesen összetört, amikor rádöbbent, kisbabája az életéért küzdött, míg ő napokig kómában feküdt.Megosztás
Szerző: Metropol
2021.01.21. 07:00
újszülött borzalmas tragédia szülés

Hatalmasat hibázott egy szülésznő egy Nyugat-Ausztráliai szülész osztályon tavaly decemberben. Mansurin 'Sarah' Hassan (28) szülés előtt 10 mg helyett, 100 milligramm morfint kapott fájdalomcsillapítónak. A hatalmas dózis miatt azonnal kómába esett. A Bunbury-i Szent János kórház szülésznője 23 órákkor adta be az adagot az édesanyának, amikor megkezdődtek az méh összehúzódások. A hibára pedig csak reggel eszmélt rá a nővér, amikor újra ellenőrizte a kismama állapotát, aki továbbra is eszméletlen volt. Az orvosok ezután császármetszést hajtottak végre rajta, hogy kiszedjék a hasából az addigra meghalt kisbabáját.

A történteket ráadásul megpróbálták eltussolni, az édesapának azt mondták: a gyerek halva született, felesége pedig szív és tüdőgyengeség miatt esett kómába. A házaspár öt éven keresztül próbálkozott, mire összejött a kisbabájuk, akire nagyon vágytak. Így még jobban megrázta a családot ez a sorscsapás - írja a The Sun.

„A test még mindig meleg volt, ezért hihetetlen volt számára, hogy már nem él a kisfiam” - mondta könnyeivel küzdve az édesapa, Touhidul. Sarah négy napig volt kómában, és azonnal látni akarta gyermekét, hiszen fogalma sem volt a tragédiáról. Végül a Bangladesben élő édesanyja hívta fel telefonon és közölte vele a szörnyű igazságot.

„Az egész életemet megtörte. Aludtam miközben a babám haldoklott és az életéért küzdött. Sajnálom, hogy a morfium mellett döntöttem, emiatt vesztettem el a gyerekemet” - mondta a The Sun oldalának a gyászoló édesanya. A család feljelentést tett a rendőrségen és a nyomozás során derült ki az emberi tévedés. A kórház is teljes belső vizsgálatot indított és „tragikus eseménynek” minősítették a kis Zyeed halálát.

Ezeket olvastad már?
Pornót posztolt exéről bosszúból egy nő

Pornót posztolt exéről bosszúból egy nő

Sokkoló felismerés, férfi nemi szervet talált egy benzinkutas

Sokkoló felismerés, férfi nemi szervet talált egy benzinkutas

Több millió forint értékű szexjátékszert loptak el

Több millió forint értékű szexjátékszert loptak el

Újabb kínai léggömböt észleltek, ezúttal Latin-Amerika felett

Újabb kínai léggömböt észleltek, ezúttal Latin-Amerika felett

Top hírekEzek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás