Szívmelengető: a 102 éves nagymama legyőzte a koronavírust





Szinte csoda, hogy túlélte a fertőzést az idős asszony, akit tíz héten át ápoltak a kórházban, de végül túlélte a veszélyes betegséget



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.12.16.
koronavírus túlélő idős asszony

Rendkívüli erőről tett tanúbizonyságot egy 102 éves asszony. Ruth Wilson idén márciusban ünnepelte 102. születésnapját, amikor megfertőződött a koronavírussal. Ruth mindig is szívós alkatnak tartotta magát, azonban a járvány elleni küzdelem nem volt könnyű számára. 10 hétig kórházban feküdt, mire kiheverte a betegséget - írja a CTInsider.

Az idős asszony korábban tanárként dolgozott 28 éven keresztül. Az óvodásokat és az első osztályosokat tanította, amíg 1979-ben nyugdíjba nem ment. Visszavonulása után órákat vett a brit Norwalk Közösségi Főiskolán, vezető szerepet töltött a Diamond Hill Egyesült Metodista gyülekezetben és önkénteskedett a rászorulók étkeztetésében.

 

„Ez a vírus az összes energiát kiszívja belőled” - emlékezett vissza a nehéz pillanatokra Ruth, aki azt is hozzátette: úgy érezte mintha lábai tésztából lettek volna. Újra kellett tanulnia járni, ezért felépülését követően is rendszeres sétákat tesz, hogy formában maradjon. „Elképesztő történet, hogy túlélte a koronavírust. Gondolj csak bele, hogy 102 éves és ezen is túl kellett jutnia. Végtelenül kedves ember. Mindig tanítgat másokat. Ezzel bebizonyítva, soha nem túl késő, hogy valami újat tanuljon az ember” - mondta az egyik barátja, Helmrich.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás