Asperger szindrómás 16 éves kisfiúnak veszett nyoma Budapesten - Fotó!





Két nappal ezelőtt, október 16-án látta utoljára az édesanya a tinédzser fiút. Már a rendőrség is keresi.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.10.28.
Eltűnt személy

Október 26-án hajnalban látta legutóbb 16 éves, autista fiát az az édesanya, aki most az emberek segítségét kéri, hogy beteg gyermeke nyomára bukkanjon. Tamás eltűnését természetesen a rendőrségen is bejelentették, ők is keresik a fiút.

A tinédzser aspergeres szindrómás, depressziós, súlyosan szorong, és még akar halni, amik miatt kezelés alatt áll. Gyógyszerit sem vitte magával igy viselkedése változhat, jellemzően kerüli az embereket a szemkontaktust, nem igazán kommunikatív, legutóbbi eltűnésekor az 1-es villamos sinei mellett gyalogolt. Viszonylag ismeri a főváros közlekedését, de bérlet nincs nála. Tamás eltűnésekor sötét, Guns N' Roses felirtú kapucnis pulóvert, szürke és fekete melegítőnadrágot, világos fűzős szürke sportcipőt viselt. Sem táska, sem irat, sem telefon nem volt nála.

A rendőrség kéri, aki az eltűnt személy jelenlegi tartózkodási helyével, vagy eltűnésének körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a rendőrséget: a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámát.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás