Vastag Tamás nemrégiben elképesztő eredményt ért el: röpke két hónap alatt 17 kilótól szabadult meg, és pont úgy néz ki, mint amikor tíz évvel ezelőtt megismerte őt a közönség.

Az énekes sportolni is elkezdett, még az új őrülete, a SUP-ot, vagyis a szörfdeszkán evezést is kipróbálta. Jóllehet, sokat változott a teste, még mindig nehezére esik levetkőzni a strandon.

SUP-al pattintotta ki magát Tomi

„Bevallom, hogy mióta felszaladt rám a súlyfelesleg, nem nagyon szerettem a strandon egy szál fürdőnadrágban mutatkozni. Zavarban voltam, takargattam magam, de a gyerekeim miatt mennünk kellett. Az az igazság, hogy még mindig szorongok, ha le kell vennem a pólómat, de aztán rájövök, hogy már nem olyan a testem, mint például tavaly ilyenkor volt. Az agyam még nem állt rá arra, ahogyan valójában kinézek. Két hónap alatt értem el ezt az eredményt, amiben nagyon sokat segített, hogy rátaláltam egy nemzetközi kutatásokon alapuló módszerre, ami gyakorlatilag elvette az éhségérzetem, mivel a receptúra blokkolta az éhségközpontomat„ – fogalmazott Tamás, aki igazán büszke lehet magára.

Vastag Tamás

Vastag Tamás rengeteget fogyott