Varázslatos kalandokkal folytatódik szerda este a Séfek séfe. A TV2 sikerműsorába ezúttal 10 kóstoló érkezik, köztük: Frabato mestermágus és Gazsi Gizi jósnő. Most azonban nem a hetedik érzékükre, hanem az ízlelőbimbóikra hallgatnak majd, hiszen túlvilág ide vagy oda, a finom falatokat ők is kedvelik.

„Nekem nagyon számít az esztétika. Ezután a szaglás nagyon fontos, és hogy milyen az íze, az dönt el mindent” – mondta el Frabato.

séfek séfe

Gazsi Gizi

A műsorban Krausz Gábor okozott humoros pillanatokat, amikor epés megjegyzéssel reagált a jósok megjelenésére.

„Ha jósnő, akkor nyilván tudja, hogy kik fognak ma győzni. És ha például a kékek, akkor minek kezdjek el én főzni? Ő jósnő, b***meg, megjósolta reggel, hogy ki fog győzni. Jöjjön be, mondja el, milyen kártyát vetett ma, ki győzött, aztán hagyjuk békén egymást, és inkább pihenjünk ma!” – jelentette ki fáradtan Krausz Gábor.

séfek séfe

Frabato

Büntetést kap az egyik séf

Az adásban az önfeledt humor mellett sosem látott izgalmaknak is szemtanúi lehetnek a nézők, amikor az egyik séf megelégeli, hogy a versenyzői nem kóstolják rendszeresen az ételt és egy olyan hibát vét, ami miatt tíz percre kiállítják őt a szabályzat szerint a konyhából. Hogy pontosan mi történt és ki szegte meg a szabályt, kiderül szerda este 19.55-től a TV2 műsorából!

krausz gábor

Krausz Gábor Fotó: TV2