RETRO RÁDIÓ

Botrány a szállodában: Rubint Rékát egy elszabadult buli miatt támadják, de nem érzi magát hibásnak





Rubint Réka Alakreformtáborának estéjén a 200 fős csapat hatalmas partit csapott, aminek nem örült az a pár vendég, akik a táboron kívül, pihenni érkeztek a füredi luxushotelbe. Ezen vendégek szerint elfajult a buli, a fitneszkirálynő viszont azt mondja, semmi ilyen nem történt.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.02.23.
fergeteges parti

Parókás és műbajuszos férfiak, retró ruhás és tornadresszes hölgyek és hamisítatlan diszkóérzés töltötte meg az elmúlt hétvégén Balatonfüred egyik felkapott luxusszállodáját. Rubint Réka retró farsangi Alakreformtáborába 200 fizetővendég érkezett, ők voltak azok, akik a délelőttöt egy kiadós tornával töltötték, az estét pedig egy felejthetetlen bulival zárták.

Réka tábora alapvetően a sportolásról szól

A partit tényleg nehéz lesz kiverni a fejekből, hiszen a bulizók életük egyik legklasszabb eseményét élték meg, a pihenni vágyó vendégek viszont joggal zúgolódhatnak azon, hogy az előszezonban is 40 ezer forint/éjszakába kerülő kikapcsolódásuk minden volt, csak nem pihenés.

A csilláron is emberek lógtak

Az alakreformosok hajnali öt óráig táncoltak, énekeltek, beszélgettek, volt egy kisebb csoport, akik a szálloda halljában egy hordozható hangfalat hallgatva mulatoztak, de az is előfordult, hogy egy-két vendég felmászott pár percre a térelválasztó fali elemre, hogy ott táncoljon. A fitneszkirálynő már a hétvégén rengeteg, az eseményen készült fotót töltött fel a közösségi oldalaira, aminek hatására gyorsan elő is kerültek azok a kommentelő tömegek, akik szerint minősíthetetlen volt a buli, illetve jelentkeztek azok is, akik a szombati éjszakát a hotelben töltötték, és látták, hallották a történteket. A kommentelők egy nagy része a füredi hotel hivatalos Facebook-oldalára is írt, azzal vádolva a vezetőséget, hogy figyelmen kívül hagyták a pihenni vágyók érdekeit.

A beöltözős bulit mindenki nagyon élvezte – néhány szállodai vendég kivételével
Pár percig egy térelválasztón táncoltak Rékáék – ez verte ki a biztosítékot

A szállodának előre kellett volna szólnia a vendégeknek

Az Alakreformtáborok megálmodója és működtetője értetlenül áll a kritikák előtt.

Réka úgy érzi, a hotel követte el a szervezési hibát

„Első körben szeretném tisztázni: azt gondolom, hogy semmi olyat nem tettünk, amit máskor, más helyen ne tettünk volna meg” – mondta a Bors megkeresésére Rubint Réka. – „A múlt hétvégi rendezvény volt a 116. Alakreformtáborunk, a füredi helyszínen pedig a nyolcadik. Minden egyes táborunk alkalmával a délelőttök edzéssel, az este pedig egy fergeteges bulival zárul. A szombat esti farsangi bál a jelmezes beöltözés miatt feledhetetlen élményt nyújtott, de a buli hangulata semmivel sem volt több vagy kevesebb, mint máskor, éppen ezért nem érzem emiatt hibásnak magam. Mindenben a szerződésünknek megfelelően jártam el” – tette hozzá Réka, majd így folytatta:

„Fél évvel ezelőtt foglaltam le erre az eseményre a szállodát. 200 főre azért, mert az edzésekre biztosított konferenciatermük összesen ennyi embert képes befogadni, vagyis ezért nem tudtuk lefoglalni az egész hotelt és kellett elutasítanunk a további jelentkezőket a táborba. Így maradt körülbelül 20 szoba, amit kiadtak másoknak. Úgy vélem, hogy a hotel hibázott azzal, hogy a nyilvánvalóan utánam érkező foglalásoknál nem jelezték a vendégeknek, hogy itt egy 200 fős rendezvény lesz a hétvégén” – jegyezte meg. A hotel hivatalos közleményben kért elnézést a történtek miatt.

Hajnalban már a hotel recepcióján folytatódott a buli

„Innentől kezdve csak olyan hotelt foglalunk, ahol az összes szoba a miénk”

Rubint Réka úgy érzi, hogy a hotel rossz ügykezelése vezetett ahhoz, hogy a bulizók és a pihenni vágyók érdekei összeütköztek.

„Minden egyes Alakreformtáborunk minden estéjén bulit tartunk. Ezek nem tivornyák, maximum egy-két pohár alkohol fogy, sportemberekről és családokról beszélünk” – mondta Réka. – „A gyerekek és nagyszülők késő estig a csapattal együtt élvezték az estét. Ez az eset egyébként jó tanulság volt. Innentől kezdve csak olyan hotelt foglalunk, ahol az összes szoba a miénk. Akkor nem fordulhat elő ugyanez a probléma. Annyit szeretnék még leszögezni, hogy a táborral járó összes élmény és fellépő költségét én finanszíroztam, melyen az ott lévő, nem táborozó vendégek is részt vettek, hiszen nem voltunk elkülönítve a hotel más vendégeitől. Azon sem csodálkoznék, hogy miután végighallgatták a sztárfellépőink előadását, fogták, és az élmény begyűjtése után magyar módon a hotel Facebook-oldalán stílusosan kifejezték elégedetlenségüket. Megbántva érzem magam. Semmit nem tettem. Ez egy szervezési hiba a hotel részéről, így nekem nincs okom bocsánatot kérni, kérjen bocsánatot inkább a szálloda!”





Ezeket olvastad már?
„Én ezt nem merném bevállalni” – Horváth Gréta megosztó videót tett ki, Horváth Éva és Kandász Andi is hozzászólt

„Én ezt nem merném bevállalni” – Horváth Gréta megosztó videót tett ki, Horváth Éva és Kandász Andi is hozzászólt

Első gyermekét várja a Next Top Model Hungary sztárja – fotó!

Első gyermekét várja a Next Top Model Hungary sztárja – fotó!

Ez a véleményük a Delta digitális műsorvezetőjéről a hús-vér kollégáinak

Ez a véleményük a Delta digitális műsorvezetőjéről a hús-vér kollégáinak

Metzker Viki mellbimbója utat tör magának

Metzker Viki mellbimbója utat tör magának

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás