Rászólt az emberekre Kovács Kati: Hordjanak maszkot!





Az énekesnő az elmúlt időszakban rendszeresen figyelmeztet mindenkit a maszkviselésre, de vannak, akik nem jól fogadják az önkéntes „maszkkommandót”.



Megosztás
Szerző: Elekes Judit
Létrehozva: 2020.10.02.
raktárkoncert

A koronavírus miatti maszkviselés fontosságára hívja fel a figyelmet Kovács Kati. Az énekesnő az elmúlt hónapokban igyekezett mindenkit rábeszélni arra, hogy felelősen járjanak el a közösségben, és a megfelelő módon hordják a maszkot. - Többeknél észrevettem, hogy vagy egyáltalán nem viselnek maszkot, vagy nem megfelelően, például nem takarja az orrukat, vagy a szájukat. Többször is odamentem az emberekhez, szépen megkértem őket, hogy vigyázzanak magukra és egymásra. Voltak, akik megköszönték az észrevételemet és felvették a maszkot, de sajnos olyan is akadt, aki keresetlen szavakkal elküldött” - mondta el a Raktárkoncertek felvételén a Metropolnak Kovács Kati. A Kossuth-díjas énekesnő az elmúlt hónapokban igyekezett új elfoglaltságokat találni, de hiába élvezte a váratlanul jött pihenést, rá kellett döbbennie, hogy a zenét semmi nem pótolhatja igazán. - Nagyokat sétáltam és kertészkedtem, azonban e hosszú hónapok során ráébredtem, hogy az éneklést nem helyettesítheti semmilyen más tevékenység. A Raktárkoncertek számunkra igazi mentőöv lelkileg is. Boldog vagyok, hogy újra színpadra állhatok! - fogalmazott az énekesnő.

Fotó: Metropol/Szabolcs László

Otthoni koncertélmény

Charlie, Hobo, Tóth Gabi, Tóth Vera, a Hooligans és Pápai Joci – néhány sztár a Raktárkoncert fellépőiből, akiknek a koncertjét szeptember 21-étől láthatjuk az Antenna Hungária mindiGO TV alkalmazásában. A különleges eseménysorozat kulisszái mögé a Lounge Group ügynökség enged bepillantást a felvételeken készült fotók, videók és exkluzív, élő bejelentkezések megosztásával. Az ügynökség korábban a Magyar Turisztikai Ügynökség Magyarország rád vár! kampányában bizonyította rátermettségét a komplex megoldásokat nyújtó influenszer-együttműködésekkel. A projekt besöpört egy nemzetközi arany fokozatú díjat is az International Tourism Film-, Print-, Multimedia Award zsűrijének elismeréseként. A Lounge Group a szakmában megszerzett sokrétű tapasztalatával most a koncertsorozat rendezvényeinek szervezését, technikai megvalósulását és a kezdeményezés ismertségének növelését támogatja, hogy minél többen nézzék majd a közel 200 fellépőt.

Hálát adott az éneklésért

Az első szám, amit Kovács Kati előadott a Raktárkoncerten az Add már Uram az esőt című dal volt. A rendező meg is jegyezte, hogy óvatosan ezzel a dallal, mert mihelyst az énekesnő előadta, elkezdett szakadni az eső, amin a jelenlévők jót mosolyogtak.





Ezeket olvastad már?
Várkonyi András elárulta, hogyan készülnek az aranylakodalomra

Várkonyi András elárulta, hogyan készülnek az aranylakodalomra

Nem akármilyen bevonulást tervez az esküvőre Somhegyi Krisztián

Nem akármilyen bevonulást tervez az esküvőre Somhegyi Krisztián

Állatok sokasága pusztult el a divatért: börtönbüntetésre ítélték a dívát

Állatok sokasága pusztult el a divatért: börtönbüntetésre ítélték a dívát

Rejtélyes betegség kínozza Baranyi Lászlót: „Nem tudják, hogy mi a bajom”

Rejtélyes betegség kínozza Baranyi Lászlót: „Nem tudják, hogy mi a bajom”

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás