Ahogy arról a Metropol is beszámolt, újabb szerelmes sztárpár kelt egybe, a korábbi olimpiai bajnokunk Gyurta Dániel, és a műsorvezető Iszak Eszter örök hűséget fogadott egymásnak a hétvégén. Az esküvőt bár titokban tartották meg, gyorsan lelepleződött a közösségi médiából, ugyanis több meghívott vendég is posztolt a jeles alkalom helyszínéről.

Egybekelt a sztárpár a hétvégén egy titkos ceremónia keretében Fotó: Instagram

Az esküvőn jelen volt a celebvilág színe-java, így a Puskás–Dallos házaspár is, akik az elsők között töltöttek fel egy páros képet magukról a helyszínről, és a fotójuk mellé le is írták, hogy melyik sztárpárnak kívánnak sok boldogságot. Sokan innen értesültek Iszak Esztiék nagy napjáról. A Blikk szúrta ki, hogy ettől meg is vadult a kép alatti kommentszekció és sokan sérelmezték, hogy miért Bogiék árulják el a friss házasok helyett, hogy mi történt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Puskás-Dallos Bogi 🦋 (@dallosbogi) által megosztott bejegyzés

Ezekre a vádakra reagált most a Puskás–Dallos házaspár, az egyik hozzászólásra adott válaszában:

„Na figyi srácok! A félreértésekre és a bulvár félreérthető címeire reagálva. Eszti és Dani jelezték, hogy boldoggá tenné őket, ha a vendégeik megosztanák pillanataikat az esküvőjükről. Remélem, hogy senki nem feltételezi rólunk azt, hogy az ifjú pár jóváhagyása nélkül számoltunk volna be a Nagy napjukról” – írta bejegyzése alá az énekesnő.