Mindenkit a kormány állatvédelmi konzultációjának kitöltésére biztat Polgár Tünde. A sztár maga is legendás állatbarát hírében áll, aki mindig is szívén viselte az ügyüket, hiszen maga is felelős állattartó.

-Nagyszerű ötlet, mindenki véleménye számít és remélem, ez elindít valamit. Nagyon lassan alakultak korábban a szabályok, törvények és sokszor így se kapta meg a bűnös a méltó büntetését. Emlékezzünk annak a nőnek az esetére, aki a kutyáját úgy „sétáltatta”, hogy a kocsihoz kötötte. Felfüggesztettel megúszta. Sokkal szigorúbb törvényekre lenne szükség. Ami viszont ennél is fontosabb, az a megelőzés; véleményem szerint szükség lenne egy olyan állatrendőrségre, akik akár szúrópróba szerűen is ellenőrzik a gazdákat, hogy megfelelő körülmények között tartják a házi kedvenceiket – vélekedett Tünde.

Fotó: Instagram

Zeusz betegsége kovácsolt minket igazi családdá

Kevesen tudják, de Tündéék kutyája, a most 3 éves és 50 kilós Zeusz kiskorában súlyos betegséggel küzdött, sokáig az is kérdéses volt, hogy felnőtt kutyaként teljes életet tud majd-e élni.

Kölyök korától kezdve növekedési problémái voltak. Rengeteg gyógyszeres és infúziós kezelésre volt szüksége, amíg megerősödött a nagyfiú. Kenelnyugalomra volt szüksége, mivel nagyon izgága, viszont a lépcsőzés és a futkosás nem tett neki jót. Az a pár hónap, amíg folyamatosan még erősebb családdá kovácsolt minket, hiszen Árpi és Dani is kivette ebből a részét -mondta Tünde.

Fotó: Instagram