Pataky Attila: A Jóisten a világ legszebb születésnapi ajándékát adta nekem!





A színpadon ünnepli a születésnapját Pataky Attila. Az Edda frontembere szebb meglepetést nem is kívánhatna magának, hiszen végre ott lehet, ahová régóta vágyott.



Megosztás
Szerző: e.j.
Létrehozva: 2021.07.02.
Ünnep

Július másodikán, pénteken hetvenéves lett Pataky Attila. Az Edda frontembere bölcs tanítás szerint éli az életét: tudja, hogy nem az évek száma, hanem a leélt évek minősége számít, fatalistaként ráadásul nem fél az elmúlástól. Nincs is rá oka, hiszen kirobbanó formában van: a koronavírus-járvány miatti leállás során felszaladt öt-hat kilót edzéssel és egészséges táplálkozással ledolgozta magáról, ráadásul a születésnapja is különlegesen alakul.

„Amikor ma reggel a hálószobából lesétáltam a nappaliba, újra megsimogattam a szememmel a harmincnégy arany- és két gyémántlemez, és a harmincötödik már itt van nekünk megírva. Szeptemberben vesszük fel és adjuk ki az új Edda-lemezt! Ráadásul a Jóisten a világ legszebb születésnapi ajándékát adta nekem, ugyanis végre elkezdődik a nyári turné az Edda számára! Péntek este Rimaszombaton játszunk, másnap, szombaton pedig ennek megkoronázásaként Agárdon. Az Edda-tábor idén sajnos elmarad, de a hangulat így is fergetegesnek ígérkezik. Végre újra játszhatunk visszatérhetünk a közönségünkhöz, a saját életünkbe! Ettől nagyobb ajándékot senki nem tudna nekem adni” – mondta el boldogan a Metropolnak Pataky Attila, aki az elkövetkezendő két hétben a családjával is megünnepli a kerek évfordulót.

Idén nyáron viszont végre újra a koncerteké a főszerep: többek között Budapesten, Komáromban, Nagyhalászon, Baján, Siófokon, Kabán, Nyíregyházán, Vésztőn, Kalocsán és Zalaegerszegen is fellépnek.

„A július sűrűnek ígérkezik, jó bevezetőnek, az augusztusi naptárunk pedig teljes mértékben tele van. De a legkevésbé sem bánjuk, hogy idén nem lesznek nagy nyaralások! Játszani szeretnénk, szórakoztatni, találkozni a rajongókkal, akik között nem csak a mi korosztályunk található meg, hanem az ős-Edda rajongók gyerekei, unokái. Elképesztő érzés, hogy a zenénk generációkon átível, és eljut a fiatalokhoz is. Hihetlenül jó lesz találkozni a közönséggel, de a koronavírus miatt kicsit óvatosabbak leszünk, mint korábban. Ettől függetlenül hatalmas bulikat ígérhetek, nagyon vágyunk már rá, hogy örömet szerezzünk a rajongóknak!” – fogalmazott az énekes.

Hatalmas bulira készül Pataky (Fotó: Végh István/Bors)

 





Ezeket olvastad már?
Nagy az öröm: nyár végén összeházasodik Feng Ya Ou és Békefi Viki

Nagy az öröm: nyár végén összeházasodik Feng Ya Ou és Békefi Viki

Tóth Gabinak kellett megmentenie Vera koncertjét

Tóth Gabinak kellett megmentenie Vera koncertjét

Házasság első látásra: Andris a tenyerén hordozza Petrát – Itt a bizonyíték

Házasság első látásra: Andris a tenyerén hordozza Petrát – Itt a bizonyíték

Özönlenek a gratulációk! Gömöri András Máté öröme nem is lehetne nagyobb

Özönlenek a gratulációk! Gömöri András Máté öröme nem is lehetne nagyobb

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás