Mint arról korábban a Metropol is beszámolt, egészen botrányos titkokra derült fény a hercegi párról. Hétfő este vált nézhetővé az az Oprah-interjú, ami elvileg lerántja a leplet a hercegi párt övező titkokról.

Károly herceg ma először jelent meg a nyilvánosság előtt azóta, hogy Harry herceg és Meghan Markle botrányos interjújától hangos a sajtó. A hercegi pár senkit nem kímélt az Oprah-nak adott interjújában, és néhol igencsak keményen fogalmaztak. Károly herceget arról kérdezték, hogy mit gondol minderről, ő viszont kitért a válasz elől: elmosolyodott és csak hallgatott, megpróbálta elrejteni a véleményét. Mindeközben a hercegről azt híresztelik, hogy teljesen összetört, mikor az egész a tudomására jutott – így senki sem érti, miért nem nyilatkozik érdemben és reagál a vádakra.

A királyi család egyik tagja kijelentette, hogy a kis Archie bőrszíne túl sötét ahhoz, hogy hercegi címet kapjon. Azóta Oprah tisztázta, hogy nem II. Erzsébet vagy Fülöp herceg a meg nem nevezett állítólagos rasszista. A hírek szerint Károly herceg nagyon aggódik a kijelentés miatt, ráadásul mindez ellentmond mindennek, amiben hisz. Úgy véli, hogy a sokszínűség társadalmuk erőssége – írja a Daily Mail.