Köllő Babett: Sosem mernénk úgy elutazni külföldre, hogy mi, felnőttek be vagyunk oltva, de a lányunk nem





A színésznő egy éve nem találkozott a szeretteivel a járvány miatt.



Megosztás
Szerző: e.j.
Létrehozva: 2021.03.30.
koronavírus

Telefonon tartja a kapcsolatot a szeretteivel Köllő Babett. A színésznő édesanyja és 28 éves öccse évek óta Amerikában él, a vírus miatt több mint egy éve nem is találkozhatott velük.

Félti a családját

– Anyu és öcsém egyébként is Los Angelesben él, így természetes, hogy velük telefonon tartjuk a kapcsolatot. Náluk most kinyitottak az éttermek, az öcsém és az anyukám is talált oltópontot, ahol beoltották őket. Apu, aki itthon él, szintén megkapta már az oltást, és mi is várjuk már a férjemmel, Andrással, hogy megkapjuk a vakcinát. Szeretnénk biztonságban tudni magunkat és a szeretteinket – mondta el a Metropolnak Köllő Babett.

(Fotó: Bors/Végh István)

Lányát is óvná

A színésznő lánya, Milla áprilisban ünnepli a 11. születésnapját, Babettnek és Andrásnak pedig határozott elképzelése van arról, hogy miként döntenek akkor, ha kiderül, a gyerekek is megkaphatják a koronavírus elleni oltást.

Hallottam, hogy már tesztelik az oltásokat gyerekekre is. Én úgy vagyok vele, hogy ha elérhető lesz a vakcina a kicsik számára is, akkor én a lányomat, Millát is mindenképpen beoltatom majd. Ez nem is lehet kérdés, sosem mernénk úgy elutazni a jövőben külföldre, hogy mi, felnőttek be vagyunk oltva, de a lányunk nem. Fontos, hogy éljünk a lehetőséggel, amennyiben ez megadatik.

Házi pszichológus

Így, ebben a mindenki számára nehéz, pandémiás időszakban Babett számára áldás a modern technológia, aminek segítségével mindenkivel úgy beszélhet, mintha csak egy kávé mellett üldögélnének valamelyik étteremben.

Olyan vagyok, mint egy lelki szemetesláda a barátnőim számára. Amikor főzök vagy vasalok, mindig valamelyik barátnőmmel beszélek telefonon és meghallgatom őket, próbálok tanácsokat adni nekik, ha éppen lelkileg mélyponton vannak – tette hozzá.

(Fotó: Bors)

Hiányzik a színpad

Babettnek a koronavírus előtt is rengeteg elfoglaltsága volt: a családi élet mellett a tévéműsorok, modellmunkák és a színház tették ki a mindennapjait, a járvány óta azonban csendesebbek a napjai.

– Nagyon hiányzik a színpad, mert mi, színészek a közönség visszajelzéséből tudunk töltekezni. Most már több mint egy éve ez nem adatott meg, így csak remélni merem, hogy az elkövetkezendő hónapokban visszaállhat az életünk a rendes kerékvágásba. A legfontosabb azonban az egészség, és ezt kívánom mindenkinek – fogalmazott a színésznő.





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás