RETRO RÁDIÓ

Így küzd meg az anyai feladatokkal Kollányi Zsuzsi a munka mellett





Kollányi Zsuzsi remekül egyensúlyoz az anyaság és a hivatása között. Az énekesnő szeptember végéig csaknem folyton koncertezik, de emellett a családját sem hanyagolja el.



Megosztás
Szerző: e.j.
Létrehozva: 2021.08.24.
Kollányi Zsuzsi anyaság

Szinte egy perc szabadideje sincs idén nyáron a gyönyörű énekesnőnek. Kollányi Zsuzsi izgalmas időszakot él át: teli a koncertnaptárja, ráadásul ez az első nyár, amikor – immáron – háromgyermekes édesanyaként élheti meg a szülői lét örömeit.

– A fiúk nagyon jó gyerekek, az ikrek, Bálint és Bence egyre önállóbbak, Bogdán pedig igazi kis örökmozgó. Nem tagadom, keveset alszom mostanában – vallotta be a Metropolnak mosolyogva az énekesnő. – Viszont a férjemmel igyekszünk úgy alakítani a nyarat, hogy a vidéki koncertek idején egy-egy napot az adott városban töltsünk. A fiúk szeretik a vizet, ezért ilyenkor általában medencés szállásokat választunk, és az ilyen alkalmak mindig feltöltenek.

Akárcsak a színpad, ami Zsuzsi számára ugyanolyan éltető erő, mint a gyermekei. Úgy érzi, azóta tudja igazán kifejezni a művészetét és a nőiességét, amióta életet adott a fiainak.

– Korábban rengeteg komplexussal küzdöttem. Elégedetlen voltam a testemmel, és ez a lelkemre is kihatott. Különös talán, de mindez azóta billent helyre bennem, hogy anya lettem. Azóta érzem magam igazán nőnek. Most már tisztában vagyok az értékeimmel, a határaimmal és az erősségeimmel. Én, aki korábban sokszor a kilók miatt aggódtam, most anyaként végre nem egy torz tükrön keresztül látom magamat, és ez az önbizalmamnak is jót tett. Úgy érzem, most a helyemen vagyok a szakmámban és a magánéletemben is.

Zsuzsinak nincs is oka a szégyenkezésre, hiszen a három gyermek mellett remek formában van. A lelki változások pedig a művészetére is kihatottak, a színpadon is sokkal magabiztosabb, mint valaha.

– Szerencsésnek érzem magam, mert a fiaim nagyon jó fejek, sokszor, ha nem túl kései az időpont, a férjemmel a koncertekre is elkísérnek. Otthonosan mozognak a backstage-ben, Bogdán pedig néha együtt van velem a színpadon is. Tavaly nyáron a várandósságom és a koronavírus miatt nem nagyon utazgattunk belföldön sem, ellenben kihasználtuk a lakóhelyünk közelében lévő szép tájakat. Rengeteg új helyet fedeztünk fel, ahol a fiúk kedvükre játszadozhattak. Szeptember végéig tele a koncertnaptáram, de idővel talán, amikor már a járványhelyzet és az időnk is engedi, szeretnénk megejteni egy külföldi nyaralást is. Persze ez a három gyerek mellett komoly logisztikát igényel, de ez még a jövő zenéje – fogalmazott a boldog édesanya.

Kollányi Zsuzsi izgalmas időszakot él át Fotó: TV2/Pyszny László

Majkával külön utakon folytatják Az utóbbi időben nagy port kavart, hogy az énekesnő minden jel szerint nem dolgozik majd a Majka-zenekarban. Ezzel kapcsolatban azonban teljesen nyugodtan és szeretetteljesen beszél: „Nagyon szeretem Nikát, akár vele is nagyon szívesen dolgoztam volna közösen a fiúkkal. De az élet most nem ezt hozta, és hiszek abban, hogy mindennek megvan az oka. Nagyon sok munkát, energiát fektettem én is a zenekar sikerességébe és bízom benne, hogy a lehető legjobban haladnak tovább a dolgok. Nekem szerencsére rengeteg munkám van jelenleg is, és mivel csak a zene éltet (a családomon kívül) így többet aligha kívánhatnék.”

 





Ezeket olvastad már?
Tombol a szerelem: Balogh Edina és Szabó Simon forró csókkal koronázták meg a naplementét – Fotó

Tombol a szerelem: Balogh Edina és Szabó Simon forró csókkal koronázták meg a naplementét – Fotó

Balesetet szenvedett a Marvel-filmek sztárja: súlyosan megsérült, rajongói nagyon aggódnak

Balesetet szenvedett a Marvel-filmek sztárja: súlyosan megsérült, rajongói nagyon aggódnak

„Megszakad a szívem” – kegyetlen dolgot tett a családjával Meghan Markle

„Megszakad a szívem” – kegyetlen dolgot tett a családjával Meghan Markle

„Szeretném a hátralévő éveimet egészségesen tölteni, sokáig itt lenni” – Kökény Attila 49 éves lett, elárulta, mi nyújt neki vigaszt

„Szeretném a hátralévő éveimet egészségesen tölteni, sokáig itt lenni” – Kökény Attila 49 éves lett, elárulta, mi nyújt neki vigaszt

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás