A rajongók hiányoltak valakit: mindennek vége Majka és Kollányi Zsuzsi között?

Amit eddig csak találgattak a rajongók, az most már hivatalos: a régi trió nem áll össze többé. Nika az első számú énekesnője a Majka és az Ők formációnak, a régi énekesnő többé nem lép velük színpadra. Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.08.10.
A nap sztárja

Nem kérdés, hogy történelmet írt az elmúlt héten Majka, Curtis és Veress Mónika, vagyis Nika azzal, hogy egymás után háromszor töltötték meg csordultig a Budapest Parkot. Európa legnagyobb, grandiózus szabadtéri szórakozóhelyére alkalmanként 12 ezer ember fér be, Majorosék tehát 36 ezer embert táncoltattak meg és együtt örültek a pandémia utáni szabad életnek.

Avatatlan szemnek talán fel sem tűnt, hogy bár rengetegen voltak, valaki hiányzott a buliból. A zenekar törzsrajongói azonban kiszúrták, hogy egy valaki hiányzott: Kollányi Zsuzsi.

Hova tűnt a fiúk mellől a formáció hölgy énekesnője, Kollányi Zsuzsi?” – kérdezték több kommentben is. A kérdés pedig jogos, hiszen nem túlzás azt állítani, hogy 2016 után vele együtt jutott csúcsra a banda. Eddig erről hallgatott a csapat, azonban a Bors kiderítette: Zsuzsi már nem tagja a triónak.

A részletekről a holnapi Borsban olvashatnak bővebben.

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás