RETRO RÁDIÓ

Drámai vallomás: Lajcsi könnyek között árulta el, hol él most





Elterjedt a pletyka, hogy Galambos Lajos házassága megromlott, és a trombitás is utalt rá, hogy nincs minden rendben közte és Boglárka között. Most kerek perec kimondta: 23 év után véget ért a kapcsolatuk.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.10.01.
drámai vallomás

Vasárnap este visszatér a képernyőre a legendás Frizbi című műsor. Hajdú Péter pedig megadja a módját. Az első adás vendége többek között Galambos Lajos, aki könnyeivel küzdve ismerte be a LifeTV kameráinak, hogy a házassága végül nem élte túl az elmúlt hét év megpróbáltatásait. A közműlopásárt és vesztegetésért első fokon 2 év 10 hónapra ítélt trombitaművész már el is költözött a mocsai birtokról, és egy apró budapesti lakásban kezdett új életet - írja a Bors.

A magánéletem ráment er­re az ügyre. Azt gondolom, hogy aminek rá kellett menni, az mind ráment. Bogival nem va­gyunk együtt. Azt gondolom, hogy megválunk egymástól. Ennek nem csak a hat éve zajló ügy az oka. Jó barátságban ma­radunk, amíg élünk, de külön utakon folytatjuk – mondta Hajdú Péter kérdésére Lajcsi, aki arra a kérdésre, hogy képes lesz-e Bogi nélkül élni, könnyei­vel küzdve válaszolt:

Fogalmam sincs, hogy ké­szen állok-e arra, hogy Bogi nélkül éljek. Az a helyzet, hogy gondolkodni sincs időm ezen. Olyan most az életem, hogy futok. Úgy telnek el a napjaim, hogy semmire nem jut időm. Magam maradtam, és mindent csinálnom kell. Készen is lehetnék egy új életre, de szeretném a jelenlegit lezárni. Az nagyon fontos, hogy tisztességben sikerüljön mindent elrendezni – fejtette ki Lajcsi, aki ideje nagy részét már budapesti lakásában tölti, és az sem véletlen, hogy elkezdte értékesíteni az ingóságait.

Könnyeivel küzdött az interjú alatt Lajcsi, aki azt is elárulta: egy 30 négyzetméteres lakásban kezdett új életet (Fotó: Metropol)

Nyilván nem csak jótékonykodni akarok, amikor eladom a festményeimet és egyéb ingóságaimat. Fel akarom számolni az elmúlt 30 év alatt felhalmozott rengeteg felesleges dolgot. Van például tűzoltóautóm is, és rengeteg olyan használati tárgyam, amire nincs szükségem. Mindent eladok. Sokkal kevesebb is elég. Felkészülök arra, hogy a jövőben jóval kevesebb falfelület vesz majd körül. Jelenleg a legtöbb időt egy harminc négyzetméteres fővárosi lakásban töltöm, és az az igazság, hogy jól érzem ma­gam ott – mondta a megdöbbent Hajdúnak Galambos Lajos. A trombitással készült teljes beszélgetést va­sárnap este 21:50-től tűzi műsorára a LifeTV.





Ezeket olvastad már?
Ez a távol-keleti lány megtette Azahriah dalával azt, ami nekünk nem megy – videó

Ez a távol-keleti lány megtette Azahriah dalával azt, ami nekünk nem megy – videó

Vilmos és Harry herceget is ismerte, kirúgták a pedofil tévést

Vilmos és Harry herceget is ismerte, kirúgták a pedofil tévést

Ritka pillanat: nem akárki öltöztette így Tóth Gabit

Ritka pillanat: nem akárki öltöztette így Tóth Gabit

Házasság első látásra: Érzelmes szavakkal búcsúzik Gyöngyi, itt a vége?

Házasság első látásra: Érzelmes szavakkal búcsúzik Gyöngyi, itt a vége?

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás