
Megszületett Vasvári Vivien negyedik gyermeke: itt van minden titok, amit tudni akarsz a családjáról – képgaléria
Az egykori luxusfeleség tegnap életet adott negyedik gyermekének.
Jóformán nem is eszik húst Vilmos herceg felesége. Katalin hercegné a rákbetegsége óta még tudatosabban él.
Talán nem túlzás azt állítani, hogy az egész világ aggódott Katalin hercegnéért, amikor 2024 elején nyilvánosság elé állt rákdiagnózisával. Azóta már jó hírrel is szolgált a rajongóinak: felgyógyult a betegségből, s azóta még inkább egészségtudatosabban él. Most az is kiderült, milyen ételeket fogyaszt előszeretettel.
Vilmos herceg felesége embert próbáló éven van túl, de úgy fest, legyőzte a gyilkos kórt. Nem meglepő, ha azóta még jobban odafigyel magára, így az étkezésére is. Ugyan nem lett teljesen vegetáriánus, de nemrég elárulta, ebédre legtöbbször húsmentes ételeket fogyaszt, és nassolás gyanánt is gyakran rágcsál nyers zöldségeket és gyümölcsöket, egyik kedvence pedig a rendkívül jótékony hatású goji bogyó: a magas C-vitamintartalmú bogyót, amit afrodiziákumként is számontartanak. Reggelire pedig legszívesebben friss zöldségből és gyümölcsből készült smoothie-t hörpölget.
De egy megosztó ételnek is nagy rajongója. Míg sokan viszolyognak a nyers hal megevésének gondolatától is, Kate nagy rajongója a sushinak is.
A napokban Vilmos herceg egy londoni japán étteremben vendégeskedett, ahol a japán séf lazacos fogását kóstolta meg:
„Lenyűgöző! Köszönöm!” – dicsérte a finom falatot, majd elárulta: „A feleségemmel rajongunk a sushiért.”
De Katalin az indiai konyhának is nagy imádója, ő maga is gyakran készít otthon például curry-t, ami Sarolta hercegnő nagy kedvence, a kislány jól bírja a fűszeres fogásokat. Bátyja, György herceg pedig az olasz konyhát részesíti inkább előnyben, nagy kedvence a carbonara spagetti.
Az egykori luxusfeleség tegnap életet adott negyedik gyermekének.
Fontos ügy mellé állt az üzletasszony.
Nem akar lemaradni a Metropol cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi hetente három alkalommal elküldjük Önnek a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélre