Összetört Vilmos herceg, így értesült Katalin diagnózisáról





Milliók álltak a rákbetegséggel küzdő Katalin hercegné mögé.



Megosztás
Szerző: K. C.
Létrehozva: 2024.03.23.
diagnózis Vilmos herceg katalin hercegné

Mint arról korábban a Metropol beszámolt, Katalin hercegné egy érzelmes videó üzenetben osztotta meg a világgal, hogy rákkal küzd. Azóta már III. Károly király és Harry is reagáltak nyilvánosan. Sőt azóta Kate nagybátyja lemondta a tévés szereplését, pedig a brit Big Brother hírességek különkiadásának a döntőjébe jutott. 

Vilmos herceg
Fotó: AFP

Vagyis kijelenthetjük, hogy mindenki egy emberként igyekszik Katalin hercegné és a családja mögé állni ebben a nehéz időszakban. 

A Mirror birtokába jutott olyan információk, amik leleplezik Vilmos herceg életének legnehezebb pillanatait: vagyis, amikor értesült felesége diagnózisáról. 

Vilmos herceg a múlt hónapban egy fontos királyi eseményen vett részt, amikor tájékoztatták. A walesi herceg épp keresztapja, Konstantin görög király ünnepségén volt jelen, amikor a windsori kastélyból keresték. Azonnal hátrahagyat az eseményt, pedig beszédett kellett volna mondania. 

Persze előtte tudatta a görög királyi családdal, hogy nem tud részt venni az eseményen és hogy sürgősen haza kell mennie. 


 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás