Zalatnay Sarolta legyőzte a petefészekrákot: komoly árat fizetett érte

Az ismert énekesnő sok mindenen átment már életében, túlélte a börtönéveket és a rákot is leküzdötte, ám azt máig nem tudta feldolgozni, hogy sosem lehetett vér szerinti gyermeke. Zalatnay Sarolta most bevallotta, még 76 évesen is irigykedve nézi azokat, akik babát várnak.



Megosztás
Szerző: Niki
Létrehozva: 2024.10.11.
Zalatnay Sarolta betegség anyaság fájdalom kudarc

Élete egyik legfájdalmasabb pontjáról vallott a TV2 kamerái előtt Zalatnay Sarolta, elárulta, a mai napig bántja, hogy sosem tudott szülni. A 76 éves énekesnőnek ugyan van egy örökbe fogadott lánya, Niki, azonban a várandósság csodálatos érzését sosem élhette át, amiben a betegsége is közrejátszott.

Zalatnay Sarolta
Zalatnay Sarolta rákos betegsége után már sosem érezte ugyanolyan nőnek magát Fotó: Máté Krisztián

Zalatnay Sarolta fiatalon szinte csak arra vágyott, hogy átélhesse az anyaságot, ez mégsem adatott meg neki. Ezt máig nem dolgozta fel teljesen.

Borzasztóan fájó, hogy nem lehetett gyerekem és én ezt úgy élem meg, mint a magánéletem egyik legnagyobb kudarca, ugyanakkor rengeteg érzelmet váltott ki belőlem, amit mind magammal vihettem a színpadra. Mindig próbáltam azt mondani magamnak, hogy ennek valamiért így kellett lennie

 – árulta el a TV2 Mokka kamerái előtt.

Zalatnay Cini
Zalatnay Sarolta lánya, Niki örökbefogadott gyermek, így bár átélhette az anyaságot, de sosem szülhetett Fotó: Máté Krisztián

Sőt, a Tények Plusznak azt is elmondta, van, hogy 76 évesen is irigykedik egy-egy kismamára.

„Amikor látom, hogy babát vár valaki, akkor jó értelemben véve, de irigykedek. Mindig 12 hetesen vesztettem el a babámat, és akkor újra meg újra összeomlottam. Olyan jó lett volna egy ilyet átélni, és nem érdekelt volna, hogy egy fél évet vagy egy évet ki kell hagyni. De nem sikerült, aminek nagyon kerestem mindig az okát” – vallotta be.

Zalatnay Sarolta börtönévei előtt a rákkal is megküzdött

A legendás énekesnőt 22 évvel ezelőtt diagnosztizálták petefészekrákkal, amit ugyan sikerült legyőznie, de mindezért komoly árat fizetett.

Győztesként jöttem ki a betegségből, mert így akartam. Úgy éreztem, hogy nekem még dolgom van a világban, hiába büntetett meg a Jóisten azzal, hogy a szüleim rákban haltak meg. Amikor elmondták, hogy mi is az, amit látnak, és hogy műtétre van szükség, akkor sok minden átfutott az agyamon. De bíztam annyira az orvosban, hogy rábíztam, hogy mi legyen velem, ő pedig a műtőasztalon eldöntötte, hogy ki kell venni mindent, mert az a legbiztonságosabb. Ezután egy nő szerintem két dolgot érez, egyrészről olyan, mintha csonka lennél, nem teljes értékű nő, a másik részről pedig hogy egészséges leszek és megúszom ezt

– mesélte a Mokka riporterének.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás