Kétségbeesetten kér segítséget rajongóitól Zalatnay Cini

A legendás énekesnő nagyon szomorú hírt kapott a napokban. Zalatnay Cini végső elkeseredésében a rajongóihoz fordult, bízva benne, ők majd segítenek.



Megosztás
Szerző: D.G.
Létrehozva: 2024.08.08.
zalatnay cini segítségkérés kétségbeesés

Jó ilyet hallani: Zalatnay Cininek nagyon boldog gyermekkora volt, édesanyja puha szeretetébe burkolva. Az énekesnő azt mondja, bár közel sem voltak gazdagok, de anyukája mindig tudott imádott lányának kedveskedni valamivel. Például azzal, hogy a lakásukban – mint manapság húsvétkor a tojásokat –  Sport szeleteket rejtett el, hogy amikor gyermeke az oviból hazaér, megkereshesse azokat. Merthogy nincs mese: Zalatnay Cini függő volt!

Zalatnay Cini
Kétségbeesetten fordult segítségért rajongóihoz Zalatnay Cini (Fotó: Zalatnay Cini)

Zalatnay Cini népes rajongótáborához fordult segítségért

A minap jelentették be hivatalosan, hogy megszűnik a klasszikus Sport szelet, ami már 71 éve volt gyártásban, gyakorlatilag változatlan formában. Zalatnay Cini a hírtől teljesen kiborult, hiszen egész gyermekkorát, sőt felnőtt életét is áthatja a rajongás a köznyelvben csak „diszkoszvetősként” ismert apró csoki iránt. 

„Olyan hároméves koromtól függő voltam, vagyok” – mesélte lapunknak Zalatnay Cini. „Már gyermekkoromban imádtam az ízét, olyannyira, hogy anyukám azt hitte, megbolondultam. Ugyanis amikor jött a karácsony, mondtam neki, mi lenne, ha szaloncukor helyett is Sport szeletet tennénk a fára. Pedig akkoriban még édesanyám otthon főzte a szaloncukrot és isteni volt. De én annyira odáig voltam a kedvenc csokimért, hogy azt is szerettem volna a fán látni. Sőt, amikor megkérdezte, hogy mit szeretnék születésnapomra, azt válaszoltam, Sport szeletes tortát. Pedig akkor még nem voltak ezek a ma divatos torták, de ő megoldotta!”

A legendás énekesnő később sem nőtte ki ezt a rajongását, sőt! Mai napig, ha bemegy egy boltba vagy bárhová, ahol lehet kapni csokit, vesz egyet a klasszikus magyar csokiból. 

Erről a szenvedélyemről persze a barátaim is tudnak, Szilvi barátnőm egyszer a szülinapomra becsomagolt 100 darabot és én annyira örültem neki. Hozhatnak nekem bármilyen drága csokit, nekem akkor is a Sport szelet a csoki. Most mi lesz velem? Azóta járom a boltokat, de már sehol sem találok! Ezért arra kérem a rajongóimat, aki bárhol talál ebből a klasszikus édességből még, akkor azt vegye meg nekem és cserébe készítünk közös fotót, meg adok egy dedikált plakátot! A Facebook-oldalamon kint van, mikor hol lesz koncertem, fellépésem, ott bárki megtalál, mindenkit várok szeretettel!

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás