Nem hiszed el, mit tettek Szabó Ádámért anyósáék

Kétségkívül a fiatal, tehetséges énekes a Sztárban Sztár All Stars évadának egyik legnagyobb esélyese. Szabó Ádám minden produkciójával felrobbantja a stúdiót, rajongnak érte a televíziónézők és a zsűritagok is. Anyósáék is nagyon drukkolnak neki, és hogy minél tovább jusson a műsorban, folyamatosan szavaznak is rá…



Megosztás
Szerző: D.G.
Létrehozva: 2024.10.02. 14:30
Szabó Ádám anyós szavazat sztárban sztár

Korábbi nyertesként tért vissza a Sztárban Sztár All Starsba és nagyon szeretne nyerni a fiatal énekes. Szabó Ádám produkcióin már az első adástól látszik, hogy rengeteg munkát fektet abba, hogy minél precízebb, minél jobb legyen az utánzása. Legyen szó bármilyen előadóról, úgy néz ki, nem fog ki rajta. Legutóbb az AWS együttes énekesének, a tragikusan fiatalon elhunyt Siklósi Örsnek a bőrébe kellett bújnia és újfent elkápráztatta tehetségével a zsűrit és a nézőket is, most is, ahogy eddig is, csont nélkül jutott tovább. 

Szabó Ádám
Szabó Ádám felesége mindig a helyszínen szurkol kedvesének Fotó: Facebook/Szabó Ádám

Szabó Ádám anyósáék utazást nyertek szavazatukkal 

Nem lehet nem észrevenni a műsor versenyzőjének feleségét a Sztárban Sztár stúdiójában, mindig ő szurkol a leghangosabban. Szabó Ádám és Farkas Jennifer egy éve mondták ki a boldogító igent, hatalmas szerelemmel szeretik egymást. Az énekes nagyon szerencsésnek érzi magát, hogy rátalált kedvesére, aki teljesen megváltoztatta az életét. Ráadásul a szülők is odavannak gyerekük választásáért, a fiatalok Ádám édesanyjával és édesapjával egy telken laknak. 

„Nagyon szeretünk így élni, itt anyuék közelében, Jennifer is nagyon szereti őket” – mesélte a Metropolnak Szabó Ádám. 

S bár vannak az anyósviccek, nekem semmi baj se az anyósommal, sem az apósommal, nagyon jóban vagyunk. Nagyon szurkolnak ők is nekem, nem csak a szerelmem és a szüleim, de ők is állandóan küldik nekem a szavazatokat rendületlenül. Nem mondják, de biztosan sok pénzt költenek erre, de most jól is jártak vele, egy páros utazást nyertek a műsor játékán!

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás