Durva: teljesen felismerhetetlen lett a gyönyörű színésznő, mi történt vele?

Sydney Sweeney mindenkit meglepett az átalakulásával.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.10.17. 20:30
felismerhetetlen Sydney Sweeney átalakulás

Pár éve új szexszimbólum született Hollywoodban. Az Eufória című sorozatnak köszönhetően egy csapásra berobbant a köztudatba a bámulatosan szép Sydney Sweeney, aki azóta a mozikban is hatalmas sikert ért el az Imádlak utálni és a Szeplőtlen című filmjeivel – de most olyan képeket rakott ki magáról, amik miatt sokan elkezdtek aggódni.

sydney sweeney
Sydney Sweeney / Fotó: NurPhoto via AFP

Sydney Sweeney sokszor szembesülhet azzal, hogy a szépsége miatt nem igazán veszik őt komolyan szakmailag, mivel azt hiszik, hogy minden filmjében csak azért van ott, mert kellett egy „jó csaj”. Viszont aki figyelemmel kíséri a karrierjét, az látja, hogy ő egy remek színésznő, aki bátor projekteket vállal, és egyáltalán nem a „csinos pofijára” támaszkodik – ismét sikerült bebizonyítania ezt.

Egészen döbbenetes fotókat rakott ki magáról Sydney Sweeney, ugyanis izmosan, smink nélkül, göndör, barna hajjal láthatjuk őt a felvételeken – így pedig sokak szerint szinte teljesen felismerhetetlen lett, mintha nem is ő szerepelne a képeken.

Nem kell aggódni, Sydney Sweeney csupán egy szerep kedvéért alakult át, ugyanis ő alakítja Christy Martint, a 90-es évek legsikeresebb női bokszolóját az egyelőre címmel nem rendelkező életrajzi filmben, amit David Michod rendez. Még azt sem lehet tudni, hogy mikor érkezik az alkotás, de könnyen lehet, hogy Oscar-díjat hoz majd a világsztárnak.

Íme Sydney Sweeney Christy Martinként:

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás