Marcellina hírt adott magáról súlyos betegsége után

Az énekesnő közel egy hónapnyi némaságra volt ítélve. Marcellina azonban ma már gyógyultnak számít, de még mindig nem térhet vissza a színpadra.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.10.12. 14:00
Marcellina rehabilitáció hangszalag betegség hang

Marcellina még a nyár végén kapta a súlyos diagnózist: orvosai némaságra ítélték, ugyanis bevéreztek a hangszalagjai. A szaxofonos énekesnő érthető módon nagyon megijedt, hiszen nem tudta, mikor térhet egyáltalán vissza a színpadra, hiszen a szakemberek azt javasolták neki, hogy még csak ne is suttogjon a teljes gyógyulás érdekében. Nos, Marcellina valahogy kibírta a lehetetlent, és szeptember végén hivatalosan is gyógyultnak nyilvánították, azonban ez még koránt sem azt jelenti, hogy színpadra állhat. 

Marcellina
Marcellina hangszalagjai meggyógyultak (Fotó: Szabolcs László)

Marcellina:  Újra hangképző tanárhoz járok

Bár az énekesnő hivatalosan gyógyult, ahogy említettük, ez nem jelenti azt, hogy a munkáját is folytathatja. Komoly rehabilitáció vár a hangszalagjaira, hogy a jövőben ne történjen hasonló eset, ehhez pedig arra volt szükség, hogy Marcellina az elejéről kezdjen mindent. 

„A hangszalagjaim végre rendben vannak, szépek és egészségesek az orvosom szerint. De ez sajnos nem azt jelenti, hogy ugyanúgy tudom használni, mint eddig. Ez olyan, mint egy profi sportolónál egy sérülés: lehet, hogy gyógyult, de a rehabilitáció még hónapokig eltart, hogy újra 100%-os formában legyen, és véletlenül se sérüljön rá”.

Most ugyanez van nálam, edzem a hangszalagjaimat, hogy bírja a terhelést, azaz a másfél-két órás folyamatos éneklést. Éppen ezért most újra hangképző tanárhoz járok úgy, mint a karrierem kezdetén. Elképzelhető, hogy még másfél-két hónap, amíg újra színpadra állhatok

– árulta el lapunknak az énekesnő, aki bízik benne, hogy minél előbb visszatérhet szeretett közönségéhez. 

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás