„Le vagyok tőle nyűgözve” – Rátalált a szerelem Varga Miklós lányára

Varga Vivienre rátalált a szerelem. Egy apának ezt megélni mindig nagy fordulópont az életében. Varga Miklós azonban örül, hogy boldognak látja kislányát.



Megosztás
Szerző: Mona
Létrehozva: 2024.10.08. 09:30
Varga Miklós szerelmes Büszke Varga Vivien

A Sztárban Sztár +1 kicsi egykori győztese, Varga Miklós lánya, Varga Vivien az ország szeme láttára vált nővé. A tehetséges lány életéből a románcok sem maradnak ki.

Varga Miklós
Varga Miklós nehezen élte meg, amikor gyermeke elköltözött a családi "fészekből" (Fotó: Koncz Márton)

Varga Miklós legnagyobb öröme, hogy boldog a lánya

Hogy híres apukája mennyire félti őt, és hogyan éli meg ezen változásokat, ő maga árulta el.

Ez az élet rendje. 23 éves elmúlt a fiatalasszony, úgy rohant el ez az idő, hogy beleszédültem” – kezdte a Máté Péter-díjas énekes, színművész, rockzenész. „Hála Istennek, jó a viszonyunk, tudunk mindig mindent róla, elég gyakran beszélgetünk."

Nyitott könyv az élete számunkra. De ez is volt a cél. 

„Nekem a szüleimmel való kapcsolatom meglehetősen távolságtartó volt, más világ volt. Akkor elhatároztam, hogy a gyerekeimmel nem csak szülő-gyerek kapcsolat lesz, hanem baráti kapcsolatra fogok törekedni. Azt hiszem, ez sikerült is” – árulta el az énekes.

Varga Vivien
Varga Vivien kommunikációs szakon diplomázott, most a Színművészeti Egyetemen végzi tanulmányait (Fotó: Máté Krisztián)

„Szerelmes a lányom, és boldog, mi kell egy apának több?”

Vivien párja „szintén zenész”. Pontosabban arról van szó, hogy a fiatalember is a színészetet tanulja, így ismerték meg egymást.

Ha egyszer szerelmes a lányom, és boldog, mi kell egy apának több? Szemmel láthatóan az. (...) A fiatalok korábban együtt jártak egy színitanodában, hogy köztük mikor alakult ki kapcsolat, erről Vivi többet tudna mesélni – tette hozzá Varga Miklós.

Varga Miklós gyermekeivel
"Az alma nem esett messze a fájától" – Mindkét gyermeke örökölte édesapjuk tehetségét (Fotó: Máté Krisztián)

Büszke gyermekeire

Varga Miklós nagyon büszke az ikrekre. Van is oka rá, hiszen amellett, hogy már van egy diplomájuk, most a második egyetemet végzik, ugyanis színésznek készülnek.

Mi annak idején megbeszéltük, hogy először egy polgári foglalkozást válasszanak maguknak.”

Mindketten kommunikációs szakon diplomáztak. Szabi a Budapesti Corvinus Egyetemen, Vivi pedig a Budapesti Metropolitan Egyetemen.

„Utána lehet a művészettel foglalkozni, így jelenleg mindketten a Színművészeti Egyetem hallgatói. Szabika már harmadéves prózai szakon, Vivi zenész szakon másodéves. Mindketten színészek lesznek” – mondta a zenész a Mokkában. „Szabit láttam már a színpadon szerepelni, le vagyok tőle nyűgözve. A szemünk előtt születik egy olyan tehetség, ami szerintem nagyon ritkaság. És ezt nem az apa, hanem a néző mondatja belőlem. Nagyon várom már, hogy a Vivinek is lássam az előadásait. Szerintem ott sem fogok csalódni” – mesélte az énekes.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás