Krausz Gábornak oda kell figyelnie arra, mit eszik

A sztárséf hiába sportos alkat, véleménye szerint nagyon sok veszély leselkedik rá a konyhában, finom falatok képében. Krausz Gábor, ha fitt szeretne maradni, akkor bizony oda kell figyelnie arra, hogy mit eszik, hiszen az idő előrehaladtával őt is fenyegeti az elhízás veszélye.



Megosztás
Szerző: Zs.
Létrehozva: 2024.10.09. 09:30
Módosítva: 2024.10.09. 13:44
Krausz Gábor eszik SPAR Budapest Maraton Fesztivál séf

„Sose bízz sovány szakácsban!” – tartja a népi mondás, aminek nyilvánvalón az az alapja, hogy aki jókat főz az jókat is eszik. A mai világban ez természetesen már nem törvényszerű, nagyon sok ismert szakács és séf van a világon, akik kifejezetten sportos testalkattal rendelkeznek, mégis mindenki megnyalja a tíz ujját a főztjük után. Ilyen Krausz Gábor is, aki a hétvégi SPAR Budapest Maraton Fesztivál kapcsán árulta el, hogy valójában milyen nehéz dolga van a konyhában... 

Krausz Gábor
Krausz Gábornak nagy feladat fittnek maradni a konyhában is Fotó: Karnok Csaba

Krausz Gábor harca a kilókkal 

A sztárséf meghívást kapott a hétvégi grandiózus futóversenyre, ahova ugyan nagyon szívesen elmegy, de futni most nem fog... Inkább főz egy jót Vomberg Frigyessel és Wolf Andrással. 

Mivel nem akartunk futni, vagyis Andris és Frici sem, ezért eldöntöttük, hogy inkább főzünk… Ez egy nagyon jó kezdeményezés, ami mellé szívesen beállunk. Először arról volt szó, hogy 20-30 adag ételt készítsünk el, de mi akkor inkább úgy határoztunk, hogy hatalmas üstökben főzünk egy finom paprikáskrumplit

mondta Krausz Gábor a maraton kapcsán, majd hozzá tette: 

Nem olyan régen kezdtem el sportolni, ami az életem egyik legjobb döntése volt. Rájöttem, hogy a testnek és a léleknek is mennyire fontos az aktív mozgás. Ahogy haladok előre a korral, odafigyelek, hogy mit eszem. A szakmámban ez nagyon nehéz dolog, mert jó ételekkel vagyunk körülvéve, folyamatos a kísértés. Nem könnyű fittnek maradni. Jókat kell enni és keveset. Aki viszont a SPAR Budapest Maraton bármelyik távját teljesítette, azt szeretettel várjuk a sátrunknál! Ők lelkiismeret-furdalás nélkül megehetik a paprikáskrumplit.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás