Elszólta magát a színész: titokban feleségül vette 10 évvel fiatalabb párját?

Az Oscar-díjas színész elszólta magát. Joaquin Phoenix feleségeként referált Rooney Marára.



Megosztás
Szerző: H. M.
Létrehozva: 2024.10.03.
Módosítva: 2024.10.03.
hollywood joaquin phoenix Rooney Mara

Joaquin Phoenix és Rooney Mara 2016-ban kezdődő kapcsolatából már egy gyermek született, akit Joaquin Phoenix tragikus körülmények között elhunyt testvéréről neveztek el. Habár a párról tudva levő volt, hogy 8 éve tartó kapcsolatuk alatt gyakorlatilag férj és feleség szerepet töltöttek be családjuk életében, ám ez sosem lett jogilag elismerve, hiszen hivatalosan még nem házasodtak össze. 

Joaquin Phoenix és Rooney Mara
Joaquin Phoenix és Rooney Mara összeházasodnak? Fotó: Northfoto

A Jokert alakító Phoenix nemrég a Talk Easy with Sam Fragoso podcast vendége volt. Az adás során a színész feleségeként referált Rooney Marára. Az adás hátralevő részében azonban tartózkodott attól, hogy felfedje házassági státuszát. 

Phoenix és Mara 2012-ben találkoztak először, amikor a Spike Jonze által rendezett Herben (A Nő) szerepeltek. Később a 2016-ban forgatott Mária Magdolna című film során kezdtek valamiféle kapcsolatba, majd 2019-ben eljegyezték egymást. Joaquin Phoenix szerint ő volt az egyetlen nő, akinek utánakeresett az interneten: 

Ő az egyetlen lány, akit valaha is megnéztem az interneten… Csak barátok voltunk. Soha nem csináltam ilyet. Soha nem kerestem rá egy lányra sem a neten.

A pár jelenleg második gyereküket várja, aki minden bizonnyal februárban fog megszületni. Rooney Mara a 74. Berlinale Nemzetközi Filmfesztiválon fedte fel terhességét. 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás