Most tudtuk meg: férjhez ment a TV2 leggyönyörűbb sztárja

A TV2 sztárja sejtelmes fotóval jelentette be az örömhírt.



Megosztás
Szerző: N.T.
Létrehozva: 2024.09.28.
esküvő balaton Merő Péter Sydney von den Bosch

Mint ahogy arról a Metropol beszámolt, mindenkit váratlanul ért idén februárban, amikor a frissen elvált Sydney van den Bosch bejelentette, hogy új szerelmével,  Kaszás Benjámin eljegyezték egymást.

Sydney van den Bosch
Férjhez ment Sydney van den Bosch Fotó: TV2

Az események pedig azóta sem lassultak, bár TV2 gyönyörű sztárját egy kis időre visszavetette, hogy ismét meg kellett műteni, azt követően azonban újult erővel csapott bele ismét az esküvőszervezésbe. Korábban a Borsnak erről az időszakról úgy mesélt, hogy

A Szerencsekerékben több mint 300 ruhát viseltem, így ruhák terén eléggé kitolódott az ingerküszöböm, és szerettem volna valami igazán különlegeset a nagy napra is. Nem tudtam próbálni a műtét miatt, ezért aggódtam, hogy problémás lesz a ruhaválasztás, de szerencsére nem így lett. Annyit elárulhatok, hogy ezen a téren a hagyományos elegancia és a modern vonal is megjelenik majd.

Illetve az sem volt titok, hogy Merő Péter ruhában lesz majd a ceremónián, így amikor Instagram-oldalán megosztotta friss fotóit – amelyen a tervező is be volt jelölve – szemfülesebb követői rögtön tudták: Sydney és Benjámin kimondta a boldogító igent.

Sok boldogságot!

– írta például az egyik követője.

A fotókból az is kiderült, hogy a Balatonon lehetett a ceremónia, amiről egyelőre még nem érkeztek fotók, vagy hivatalos bejelentés.

A csodás fotókat ITT tudod megnézni! 

Gratulálunk! 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás