Harry hercegnek el kell hagynia Meghant, ha jót akar – állítja egy szakértő

Külön utakon járt az elmúlt időszakban a sussexi hercegi pár.



Megosztás
Szerző: H. A.
Létrehozva: 2024.10.14.
Módosítva: 2024.10.14.
Meghan Markle királyi család Harry

A maga útját járta az elmúlt időszakban a sussexi hercegi pár: Harry herceg és Meghan Markle az utóbbi időben külön-külön jelent meg a nyilvánosság előtt, amit sokan úgy értelmeztek, hogy kezdenek eltávolodni egymástól, a herceg pedig szívesen hazatérne a szülőhazájába, az Egyesült Királyságba.

Prince Harry and Meghan Markle visit Colombia
Harry herceg és Meghan Markle Fotó: Anadolu via AFP

A királyi szakértő, Ingrid Seward is megszólalt a pletykák közepette: ekkor kijelentette, hogy míg Harrynek még mindig kész megbocsátani a nyilvánosság, azok után, hogy több nyilvános kritikát is megfogalmazott a királyi családdal kapcsolatban és tulajdonképpen a család fekete báránya lett, addig Meghan esetében ez már nem igaz.

Mélyen legbelül az emberek még mindig szeretik Harry herceget, és szeretni is akarják őt: azt hiszem, egyszerűen csak nagyot csalódtak benne

– magyarázta el Ingrid Seward, majd így folytatta,  Harry nagy botrányt kavaró önéletrajzi regényére, a Tartalékra utalva:

Milliókat keresett vele, viszont komoly árat fizetett érte, mert mérhetetlenül nagy kárt okozott vele a hírnevének, különösképpen a családjának, de annak is, ahogyan az emberek tekintenek rá.

Jelen pillanatban azonban úgy fest, mindez már a múlté: Harry herceg – aki a múlt hónapban lett 40 éves – sokak szerint szinte sugárzott, ahogy egy egyéni, világkörüli turnén vett részt, melynek során hazatért az Egyesült Királyságba is, majd Afrikába repült. Mindeközben Meghan Markle a Los Angeles-i Gyermekkórházba látogatott el egy gálára, ahol a szakértő szerint inkább csak pózolt a kamerának, mintsem igazán részese volt annak, amit csinált.

Emlékeztetni akarja az embereket arra, hogy még mindig jelen van, habár jelenleg Harry kap minden jó hírverést

– mondta el Ingrid Seward, aki szerint a sussexiek szétválásának az az oka, hogy látni szeretnék, mennyire tudnak jól működni külön-külön.

Kipróbálták együtt, de az nem működött olyan jól

– jelentette ki a szakértő. Ezután azonban gyorsan hozzáfűzte, az, hogy egy házaspárt külön látnak, még nem jelenti azt, hogy a kapcsolatuk a végét járja: egyszerűen csak a maguk módján intézik az ügyeiket – írja a The Sun.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás