Válságban van Harry és Meghan házassága? Megdöbbentő, mit tett a herceg

Egyre több az intő jel, Harry herceg a lehető legkevesebb időt tölti Meghannal.



Megosztás
Szerző: mkb
Létrehozva: 2024.10.07. 09:00
királyi család Meghan Harry herceg házasság

Harry herceg az utóbbi időben inkább a barátai társaságát keresi, furcsa módon őket választja a család helyett. Vajon miért tesz így?

Le prince Harry, duc de Sussex et Meghan Markle, duchesse de Sussex, évoquent leur nouvelle initiative visant à soutenir les familles victimes de harcèlement en ligne dans l'émission "Sunday Morning" harry herceg
Egyre több jel mutat arra, hogy megromlott Harry herceg és Meghan házassága! (Fotó: JLPPA / Bestimage)

Elodázta a találkozót

Harry herceg több mint két hetet töltött távol a családjától: hivatalos megjelenéseknek tett eleget Amerika-szerte, valamint az Egyesült Királyságban és Afrikában is. Múlt hétvégén ölelhette volna először újra magához feleségét és két gyermeküket, ám ő úgy döntött, meghosszabbítja a távollétet. Az Express című külföldi lap úgy értesült, hogy kivett magának néhány extra napot, hogy barátaival szórakozzon. Nem is akárhol: egy másik kontinensen!

Úgy tudni, a Dél-afrikai Köztársaság fővárosába, Fokvárosba, valamint Johannesburgba is ellátogat majd a hét elején, hogy kieressze a fáradt gőzt a barátaival. Anyai ágon élnek arrafelé rokonai, velük is eltölt majd egy kis időt.

Harry herceg visszatér a brit királyi családhoz?

A közvélemény szerint ez intő jel lehet, arra utalhat, hogy válságban a páros házassága, mert Harry minden alkalmat megragad, hogy távol legyen a brit királyi családból kiutált Meghantól. Nem segít a megítélésükön az sem, hogy a napokban kellemetlen pletyka ütötte fel a fejét, mely szerint Harry herceg néhány héttel ezelőtti születésnapját is nejétől távol töltötte. Úgy tudni, barátaival ment túrázni, s egész nap velük ünnepelte, hogy elérte a negyedik ikszet.

A párost régen látták már együtt nyilvánosan. A közelmúltban Meghan betegség mondott le egy jótékonysági rendezvényt, amelyen Harry herceggel együtt vett volna részt – kifogását sokan inkább kibúvónak tartották.

Köztudott, hogy Harry herceg kapcsolata Meghan miatt romlott meg a brit királyi családdal, s évekig alig látogatott vissza az Egyesült Királyságba. Ám az elmúlt időben egyre többször utazott oda különböző okokból: többen úgy vélik, szépen lassan szeretne kibékülni édesapjával, III. Károly királlyal, és bátyjával, Vilmos herceggel, ebben pedig közrejátszhat az is, hogy valóban megromlott a házassága Meghannal, végleg visszatérne a szülőhazájába, a brit királyi családhoz...

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás