Micsoda? Harry herceg és Meghan gyerekei nem tudják, hogy királyi sarjak

Hihetetlen részletről számolt be egy bennfentes. Harry herceg és Meghan még nem mondta el a gyerekeinek, hogy kik a felmenőik…



Megosztás
Szerző: mkb
Létrehozva: 2024.09.01.
Módosítva: 2024.09.01.
Harry herceg Meghan brit királyi család

A brit királyi család tagjaira páratlan figyelem irányul, a világ minden pontjáról érdeklődnek felőlük. A nyilvánosság az életük része – épp ettől menekült el korábban Harry herceg és Meghan, akik a gyerekeiket is óvják a rivaldafénytől, sőt még el sem árulták nekik, hogy királyi vér csörgedezik az ereikben.

harry herceg és meghan
Harry herceg és Meghan fontos döntést hozott a gyerekekről (Fotó: JLPPA / Bestimage)

Nem tudják, kik a rokonaik

Harry és Meghan egy közeli barátja tálalt ki, sosem hallott részleteket árult el a brit királyi családtól elszakadó házaspár magánéletéről. 2020-ban, botrányos körülmények között intettek be a kékvérűeknek, és költöztek Kaliforniába kisfiukkal, a 2019-ben született Archie-val, s már ott, a tengerentúl bővült a családjuk a kis Lilibettel 2021-ben.

Harry és Meghan nagyon gyakorlatias szülők, és mindent megtesznek azért, hogy normális gyerekkort biztosítsanak a csemetéiknek” – árulta el a bennfentes, majd leszögezte: az ötéves Archie és a hároméves Lilibet mit sem tud arról, hogy királyi vér csörgedezik az ereikben, s hogy nagyapjuk, III. Károly a brit uralkodó!

Carte de voeux du prince Harry, duc de Sussex, et Meghan Markle avec leurs enfants, Archie et Lilibet
Harry és Meghan nagyon óvja a gyermekei magánéletét, csak nagyon ritkán osztanak meg róluk képet, 2021 karácsonyán például kivételt tettek (Fotó: © Photo by Alexi Lubomirski)

Harry herceg és Meghan mintaszülők

Az informátor egyébként nagyon jól nevelt gyerkőcnek tartja a két kicsit.
Archie nagyon édes, kíváncsi és játékos, míg Lili nagyon eleven és vidám. Harry és Meghan teljes mértékben aktívan jelen van az életükben, ők viszik és hozzák az oviból őket, és a közös időt nagyon tartalmasan töltik együtt.” 

A barát szerint épp a gyerekek iránti szeretetüket jelzi, hogy ennyire óvják őket a nyilvánosság elől, egyfajta elővigyázatosság is ez a részükről.
Szerintem minden szülő szeretné megmutatni a világnak a gyermekét, de ők egyszerűen nem tehetik ezt. Vilmos gyerekei például sokkal nagyobb biztonságban vannak, pedig bárki felismeri őket. Ez nem mondható el Meghan és Harry gyerekeiről. Tisztában vannak vele, hogy a világ látni akarja őket, de én azt javasolnám nekik, hogy éljék a szűk privát életüket, ameddig csak lehetséges”  – zárta gondolatait. 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás