Megtörte a csendet Cameron Diaz: először beszélt a visszavonulásáról

A színésznő őszintén elárulta, hogy miért döntött így.



Megosztás
Szerző: KL
Létrehozva: 2024.10.18. 12:00
vége visszavonulás Cameron Diaz döntés vallomás

Korábban már beszámoltunk arról, hogy Cameron Diaz visszavonul a színészettől. A sztár korábban ezt azzal indokolta, hogy átverték őt, amikor egy szerephez megpróbálták visszacsábítani.

SiriusXM's Town Hall With Cameron Diaz Hosted By Andy Cohen; Town Hall To Air On Andy Cohen's Exclusive SiriusXM Channel Radio Andy
Cameron Diaz elárulta, miért vonult vissza a színészettől – Fotó: Getty Images via AFP

Cameron Diaz hosszú idő után megtörte a csendet, és elárulta, hogy valójában miért hagy fel végleg a színjátszással. A színésznő 20 éven át több tucat filmben szerepelt, egészen idáig.

Úgy éreztem, ezt meg kellett tennem, hogy visszaszerezzem a saját életemet. És egyszerűen semmi más nem érdekelt. Senki véleménye, senki sikere, senki ajánlata, senki sem változtathatta meg a döntésemet, hogy vigyázzak magamra és felépítsem azt az életet, amit igazán szerettem volna. Ez tényleg így van: Mi az, amiért szenvedélyesen rajongsz? Számomra az volt, hogy felépítsem a családomat

– fejtette ki Cameron Diaz.

Rengeteg filmben játszott

A színésznő az 1990-es években vált híressé, miután olyan filmekben szerepelt, mint A maszk, a Keresd a nőt! és az Álljon meg a nászmenet! De szerepelt a Charlie angyalaiban, valamint A nővérem húga című filmben is.

Nemrégiben született meg második gyermeke

Cameron Diaz még idén március közepén jelentette be a közösségi oldalán, hogy világra jött második gyermeke, a kisfiú a Cardinal Madden nevet kapta. A színésznő még 2015 elején házasodott össze zenész szerelmével, Benji Maddennel. Cardinal mellett van egy lányuk, Raddix Madden – írja az Unilad.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás