Új híreket kaptunk a TV2 súlyos balesetet szenvedett sztárjáról

Még mindig intenzív osztályon ápolják az Exatlon közönségkedvencét, Kempf Zozót. A TV2 sztárja még szombaton szenvedett nagyon súlyos balesetet, több helyen eltört az arccsontja.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.09.24. 08:30
Módosítva: 2024.09.24. 14:49
TV2 friss kempf zozo intenzív osztály

Sokkolta a rajongókat a hír, hogy mentő vitte kórházba, intenzív osztályon ápolják súlyos balesete után Kempf Zozót. A TV2 sztárja, aki egyébként a magyar BMX freestyle egyik legnagyobb alakja, a svájci EUC freestyle Európa-bajnokságon esett olyan rosszul, hogy súlyos fejsérülést szenvedett. Az Exatlon közönségkedvencéhez időközben családja is megérkezett, mindenki nagyon aggódik érte. 

TV2
Pár hónapja csak könnyebb sérülést szenvedett a TV2 sztárja, de most nem úszta meg ennyivel (Fotó: Facebook/Kempf Zozo)

Így van most a TV2 intenzív osztályon fekvő sztárja

Nem ez az első balesete az exatlonistának, de még sosem sérült meg ilyen súlyosan Kempf Zozo. A TV2 sztárja a svájci BMX Európa-bajnokságon gyakorlata közben olyan balszerencsésen esett és ért talajt, hogy fejsérülése miatt azonnal kórházba, intenzív osztályra szállították, ahol jelenleg is megfigyelés alatt tartják. A sportág szakágvezetője akkor azt mondta: beszélt, kommunikált vele, mindenre reagál, de a következő pár óra és pár nap meghatározó lesz, ezért a legfontosabb, hogy Kempf Zozo pihenni tudjon. Nem sokkal később a gyulai sportolóról szülővárosa polgármestere, Görgényi Ernő is hírt adott, az Instagramon közölte, hogy a sportolónál már a családja is kint van Svájcban: 

„Az imént beszéltem telefonon az édesapjával, aki több családtaggal együtt megérkezett a svájci kórházba, így elmondható, hogy Zozót egyrészt kiváló svájci egészségügyi szakemberek kezelik, ápolják, másrészt vele vannak szerettei, akik lelki támaszt nyújtanak neki.”

A polgármester azt is hozzátette, hogy mindenben a család segítségére lesznek, ha kell, a sérült hazaszállításában is.

A Metropol felhívta a szintén exatlonos közönségkedvenc Nagy Danit, aki egyik legjobb barátja Zozónak. A sérülés napján annyit írt ki Instagram-oldalára, hogy sok mindenben hasonlítanak, az egyik, hogy egyikőjük sem tud pihenni, megvárják, amíg az élet kispadra küldi őket

Annyit mondhatok el, hogy jobban van, remélem, minél hamarabb haza tudnak jönni

– árulta el lapunknak az extrémsportoló. 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás