Patai Anna: Nagyon jó baba a kisfiam

Az énekesnő a napokban foghatta kezében először kisfiát, akit már izgatottan vártak. Patai Anna már otthon mesélt arról, hogy milyen érzések vannak benne, és milyen volt az első pár nap.



Megosztás
Szerző: Cs.G.
Létrehozva: 2024.09.06.
Patai Anna születés kisfiú

Patai Anna még márciusban osztotta meg a közösségi oldalán, hogy hamarosan anyai örömök elé néz. A fiatal énekesnő és férje izgatottan várták a pici érkezését, aki szeptemberre volt kiírva. A kisfiú nem is váratta a szüleit, Anna szerdán jelentette be, hogy 3-án megszületett Bence.

Patai Anna
Patai Anna várandósága csupa boldogsággal telt (Fotó: Teknős Miklós)

Már otthon van Patai Anna és kisfia

Annával már a várandósága alatt is madarat lehetett volna fogatni, de mióta megérkezett a kis Bence, azóta csak úgy sugárzik a boldogságtól. Az énekesnő a Metropolnak adott először interjút, miután hazaértek a kórházból.

Jól van a pici, jól vagyok én is, és az apuka is, örülök neki, hogy mind egészségesek vagyunk. Nagyon nagy a boldogságunk, hogy megérkezett hozzánk Bence. Büszkén mondhatom, hogy egy angyalka, nagyon jól viselkedik, jól eszik és utána jól is alszik. Egyenlőre még igyekszünk kiélvezni minden percet, amit ez az időszak ad. Fantasztikus élmény számunkra, még igyekszünk összecsiszolódni és megismerni a kisfiamat. Nagyon nagy élmény végre a karunkban fogni ezt a csodálatos pici fiút

 – mesélte a boldogan Anna.

Hamar vissza szeretne térni a munkához

Anna korábban elmondta a Borsnak, hogy viszonylag hamar szeretne visszatérni a fellépésekhez, hiszen már az adventi időszakra tervezi, hogy újra színpadra áll majd. Persze mindenkit megnyugtatott arról is, hogy ebben férje és családja is támogatja.

„Tudatosan készülünk arra, hogy hamar visszatérjek a színpadra. Hála Istennek az én szakmám olyan, ami nem zárja ki, hogy édesanya és énekesnő legyek. Lehetek és leszek is majd, hiszen olyan háttérország van mögöttem, akikre bátran támaszkodhatok. Mert a családunk is igyekszik kivenni a részét mindenből, hogy segítsenek. Férjemre mindig számíthatok és számíthattam rá eddig is, ezért 100%-ban biztos vagyok benne, hogy közösen meg tudunk majd mindent oldani"– mesélte korábban Anna.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás