„Anyának lenni teljesen új érzés!” – Kisfiával a karjai közt adott hírt magáról Patai Anna

Szívmelengető fotót osztott meg az énekesnő.



Megosztás
Szerző: H. A.
Létrehozva: 2024.09.17.
Módosítva: 2024.09.17.
Patai Anna anyaság énekesnő kisfiú

Patai Anna kislány volt még, amikor a Megasztárnak hála az egész ország megismerte a nevét, mára azonban már felnőtt nővé érett. Az énekesnő tavaly férjhez ment, majd idén tavasszal érkezett a hír, hogy úton van a közös gyermek is: a kis Bence szeptember 3-án jött a világra, a büszke édesanya pedig – aki már a várandósság ideje alatt is csak úgy sugárzott – boldogabb talán már nem is lehetne.

EP2I0344
Kisfiával a karjai közt adott hírt magáról Patai Anna / Fotó: Teknős Miklós

A fiatal énekesnő, érthető módon, a kisfia születését követően ritkábban adott hírt magáról a közösségi oldalán, ám nemrég Instagramon megtörte a csendet, mialatt egy szívmelengető fotót is megosztott, a kis Bencével a karjai közt.

Nagyon köszönjük a rengeteg üzenetet, jól vagyunk mindannyian! Anyának lenni teljesen új érzés, minden egyes pillanatot próbálunk megélni! Aztán hamarosan készülnek az új dalok, és klipek! (Lesz miről írni, az biztos)

– üzente a rajongóknak a posztjában Anna.

Patai Anna egyébként még korábban úgy nyilatkozott, szeretne mihamarabb visszatérni a fellépésekhez: úgy tervezi, az adventi időszakra újra színpadra áll majd, ebben pedig a férje és a családja is maximálisan támogatja őt.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás