Hoppá: Nyári Dia visszaült az iskolapadba

Édesanyaként sem áll meg az élet, erre a Barátok közt színésznője az ékes példa. Nyári Dia folyamatosan tanul, ezért is döntött úgy, hogy idén visszamegy az iskolába, és diplomát szerez, hogy színészi tehetségét egy új szintre emelje.



Megosztás
Szerző: Cs.G.
Létrehozva: 2024.09.18.
Módosítva: 2024.09.18.
Nyári Dia Színház- és Filmművészeti Egyetem (SZFE) tanulás

Nyári Dia már ötéves kora óta szerepel reklámokban, színházi és tévés szerepekben. Most úgy gondolta, hogy a tudását és tehetségét tovább képezi, ezért idén a Színház- és Filmművészeti Egyetem felnőttképzési szakán szeretne diplomát szerezni. A színésznő a Metropolnak elmondta, hogy milyen érzés számára visszaülni az iskolapadba.

Nyári Dia
Nyári Dia Insta-oldalán is gyakran megoszt érdekes részleteket az életéről, most megtudtuk, hogy boldogan ült vissza az iskolapadba (Fotó: Markovics Gábor)

„Ezzel a diplomával többféle irányban, akár művészeti vezetőként is el tudok majd helyezkedni. 

Rengeteg tehetség van a színészek között, és sokaknak nincs meg a diplomája, így nem tudnak kőszínházakhoz csatlakozni.

Én is azért szeretnék lediplomázni, hogy kőszínházi tag legyek” – kezdte lelkesen Dia, aki elmondta, hogy felnőtt fejjel már sokkal lelkesebben vág bele a tanulásba, mert azt tanulja, ami tényleg érdekli. 

A tudásvágy mindig is meghatározta Nyári Dia életét

Bár egy-egy felnőttképzés során tényleg azt a tudást kapja meg az ember, ami érdekli, de visszaszokni a tanuláshoz még kihívásokat jelent. Dia ettől azonban nem riadt meg, mert elmondása szerint mindig volt benne egy egészséges tudásvágy, és a szövegtanulás is mindig frissen tartja.

Mindig is volt bennem egy tudásvágy, ami érdekelt, annak utánaolvastam. Emellett nagyon szeretek kézzel írni, akár a jegyzeteimet is. Mindig is bennem volt a kíváncsiság, önmagam fejlesztése, szívesen tanulok nyelveket, ezért is voltam például búvártanfolyamon. Motivál az, hogy minél többet tanulok, annál jobban látom, hogy mennyi minden van számomra, ami felfedezésre vár!

– mesélte lelkesen a színésznő.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás