Kulcsár Edina megint megmutatta kisfiát: „Ünnepeltünk”

Kulcsár Edina nem is lehetne boldogabb. Nagy bejelentést tett az ünnepi posztjában.



Megosztás
Szerző: K. C.
Létrehozva: 2024.09.20. 09:30
Módosítva: 2024.09.20. 11:02
Medox születésnap Kulcsár Edina

Kulcsár Edina immár egy nagyon nagy mozaikcsaládot tudhat a magáénak. Volt férjétől, Szabó András Csutitól két gyermeke született: Medox 2018-ban, Nina 2020-ban. Majd a válását követően két újabb gyermekkel ajándékozta meg a sors: Amarával és Dionnal. Azonban rapper kedvese, G.w.M is behozott két gyermeket a családjukba, akik korábbi kapcsolatából születtek.

Kulcsár Edina és Varga Márk G.w.M
Kulcsár Edina és G.w.M / Fotó: SZL

Így már kijelenthető, hogy elsősorban inkább édesanya, mint celeb. Minden szabad percét kiteszi, hogy a kicsikről és az egész családról gondoskodhasson. Ráadásul nemrég ünnepelte elsőszülött gyermeke a születésnapját, ami még több munkával járt, hogy minden tökéletes legyen a nagy napon. Medox hatéves lett, aminek alkalmából még egy ugrálóvárat is beszereztek. 

Közösségi oldalán Edina büszkén dicsekedett azzal, hogy még elbírja Medoxot a karjaiban, aki már kész nagylegény. Anya és fia hatalmas mosollyal ölelték egymást, ami egyértelműen bizonyítja, milyen nagy a szeretet közöttük. 

Még elbírom! Mivel az időjárás egy kicsit jobb lett, így most tudtuk bepótolni a hétvégén elmaradt szülinapot. Ünnepeltünk, ugráltunk, ettünk-ittunk, majd tortáztunk, nekem pedig ismét alkalmam volt rácsodálkozni arra, hogy Medox már 6 éves. Szuper szülinap volt. Majd mutatok belőle részleteket” – írta szívmelengető posztjában Edina, amit ide kattintva tekinthettek meg. 

– Edina vigyázz magadra! Nemrég szültél. És Medi nem tűnik pehelykönnyűnek.  

– Császár után 6 héttel biztos okos dolog ekkora gyereket emelgetni. 

– Nagyon helyes és aranyos kisfiú. Isten éltesse nagyon nagyon sokáig! 

– üzenték Edinának a követői. 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás