Íme a részletek Békefi Viki és Feng Ya Ou álomesküvőjéről

Manapság szinte minden hétre jut egy sztárszakítás, ám szerencsére olyan is akad, akit alaposan eltalál Ámor nyila. Békefi Viki és Feng Ya Ou évek óta harmóniában élnek együtt, most pedig álomesküvővel koronázták meg kapcsolatukat.



Megosztás
Szerző: Prac Lee
Létrehozva: 2024.09.04.
Feng Ya Ou Békefi Viki esküvő

Békefi Viki és Feng Ya Ou másodjára is kimondta a boldogító igent. A szűk körű polgári szertartást már kislányuk születése előtt megtartották, az álomlagzira azonban csak augusztus végén került sor. A nagy napról most kedves részleteket árult el az énekespár.

Békefi Viki és Feng Ya Ou
Békefi Viki és Feng Ya Ou óraműpontosságú esküvőt bonyolított le (Fotó: Hatlaczki Balázs)

Békefi Viki és Feng Ya Ou kislánya elvitte a show-t

Százharminc fő is óriási tömegnek tűnt nekünk, bár a mindennapokban is sokan vagyunk családszinten. Számunkra mindenképp egy giga-mega nap volt minden tekintetben, talán csak a kislányunk születése volt ennél csodálatosabb” – áradozott a Mokkában a büszke férj.

A Tisza partján találtunk egy nagyon szép helyszínt” – vette át a szót Viki. „Csodálatos volt az egész” – ismerte el, majd elárulta: kislányuk, Mei Liza elvitte a show-t:

Ő vitte be a gyűrűt, apával vonult be. Onnantól kézről kézre járt, a család vigyázott rá és a barátok, táncolt, mi csak hallottuk, hogy milyen nagy bulit csapott. Nagyon jó fej volt, hogy olyan este 10 óra környékén éppen az apukájával táncolt, és egyszer csak azon kaptuk magunkat, hogy elaludt Ya Ou vállán. Aztán beraktuk a babakocsiba, és ott volt velünk így végig.

Nyitóműsorral készült a zenészpár

Az énekespár nem hazudtolta meg a szakmáját: kislányuk születésére saját számmal készültek, és az esküvőn sem maradtak csendben.
Nem egy klasszikus nyitótánc volt, hanem egy »grand opening«, a Mi történetünk volt a címe, amivel felöleltük az elmúlt éveket. Egy keringővel kezdtünk, aztán jöttek a Sztárban Sztáros dalok, a saját dalok. Egy kerek történetet csináltunk, profi táncosokkal, akik szintén a vendégsereg részei voltak” – árulta el Ya Ou.

A szerelmespár hozzátette, szinte mindent percről percre megterveztek és szigorúan tartották magukat az ütemtervhez. Pedig nem sok idejük volt, év elején kezdték csak a szervezést.

Viki és Ya Ou mindent megtervezett a nagy napra (Fotó: TV2/Mokka)

A Borsnak nyilatkozva Ya Ou elárulta, nemcsak a násznép hatódott meg, hanem ő is.

Vikit a fehér ruhájában csak a ceremónián láttam először és gyönyörű volt benne. Bevallom, könny szökött a szemembe a boldogságtól, pedig már volt olyan fotózásunk is, ahol láttam menyasszonyként, de itt sokkal szebb volt

 – áradozott a lapnak.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás