Ábel Anita gyermekét is megviselte a válás

A színésznő az Egy ritmusban podcast legújabb epizódjában megrázó dolgot vallott be. Ábel Anita elmesélte, mennyire megviselte a kislányát a válása.



Megosztás
Szerző: Zs.
Létrehozva: 2024.09.12.
ábel anita válás Palikék Világa by Manna vallomás

Ábel Anita nagy sikerrel debütált a Palikék Világa By Manna csatornán a saját podcastműsorával, aminek az Egy ritmusban címet adták. A színésznő három híres nővel beszélget a műsoraiban, akiket generációk választanak el egymástól. A téma közös, a nézőpont azonban mindig nagyon más. A beszélgetések alatt nem ritka, hogy Ábel Anita is hozzáfűzi a gondolatait, és megosztja a közönséggel a magánélete történéseit. Most is ez történt. 

Ábel Anita lánya megváltozott szülei válása alatt (Fotó: TV2)

Ábel Anita lányának segítségre volt szüksége szülei válása után

A színésznő a legfrissebb epizódban Janicsák Vecával, Tallós Ritával és Tóth Vivivel beszélgetett a családról, rokoni viszonyokról, amikor szóba kerültek a gyerekek is. Ez volt az a pont, amikor a színésznő feltette a kérdést: „Mikor van az a pont, amikor egyszer csak a gyerek – ha megnézünk egy családmodellt – átveszi a terheket?” – majd meg is adta a választ: 

Amikor például én váltam, az én lányom 9 éves volt, és elkezdett úgy viselkedni, mintha az anyám lenne. Hiába mondtam neki, hogy én vagyok az anya, te a gyerek. Akaratlanul elkezdett bevonódni, utána átvette az édesapja terheit, és hosszú-hosszú küzdelem volt, és külső segítséget is igénybe vettünk, hogy erről leszokjon. Mert egyszerűen azt érezte, hogy ezt a konfliktust – nem a válást, hanem akármelyikünk életében bármit – neki kell megoldania, mert mi magunktól nem vagyunk képesek.

A teljes beszélgetést itt lehet megtekinteni: 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás