Széttárta a lábait: Tóth Gabi durván beterpesztett – Fotó

Belepirulunk Tóth Gabi legfrissebb fotójába.



Megosztás
Szerző: K. C.
Létrehozva: 2024.08.04.
Módosítva: 2024.08.04.
Tóth Gabi beterpesztett Szexi fotó boldogság

Mint arról korábban a Metropol beszámolt, nagy port kavart, mikor annak idején kiderült, hogy Tóth Gabi válik Krausz Gábortól, ráadásul pillanatokon belül újra rátalált a szerelem a Fricska táncegyüttesből ismert Papp Máté Bence személyében. Rengeteg támadást kaptak, sokan beszólogattak nekik, de nem hagyták, hogy ez picit is rontson a kapcsolatukon, jelenleg is boldogok együtt.

Tóth Gabi
Fotó: TV2

Azonban az ifjú gerlepár nem hagyta annyiban és kitartottak egymás mellett, kapcsolatuk pedig csak megerősödött a támadások heves tüzében. Azóta Tóth Gabi már többször is kifejezte, mennyire boldog. Legnagyobb örömét jelenleg a nyári táborából meríti, amit kisgyerekek számára hozott létre szerelmével közösen. 

Tóth Gabi belső békéje és boldogsága pedig kívülre is kisugárzik. Friss fotóján például egy hozzá nagyon illő őzbarna színű, testhez simuló bodyt húzott, amihez csak egy bakancsot párosított. Az összhatás igazán impozánsra sikerült, arról meg már nem is beszélve, hogy Tóth Gabi akkorát terpesztett a tökéletes fotó kedvéért, hogy abba bárki belepirul. 

Íme Tóth Gabi szexi fotója: 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás