Szívszorító fotók: két éve hunyt el mindenki kedvenc színésznője

A színésznő szervezete pontosan két évvel ezelőtt, 73 évesen adta fel a küzdelmet. Olivia Newton-John halálhírét a férje jelentette be.



Megosztás
Szerző: Doris
Létrehozva: 2024.08.08.
Módosítva: 2024.08.08.
Olivia Newton-John Grease színésznő évforduló

Lesújtó hír rázta meg a világot napra pontosan két évvel ezelőtt, 2022. augusztus 8-án: férje, John Easterling bejelentette, hogy elhunyt Olivia Newton-John, a Grease sztárja. 

Archives - Olivia Newton-John
Két éve hunyt el a Grease sztárja, Olivia Newton-John  Fotó: MPP/Bestimage

A férj közleményben arra kért mindenkit, hogy tartsa tiszteletben a család magánéletét ebben a nagyon nehéz időszakban.

A színésznőnél 1992-ben mellrákot diagnosztizáltak, amelyet műtét és kemoterápia követett. Gyógyulása után teljes energiával vetette bele magát a mellrákellenes megelőző és felvilágosító munkába.

Olivia Newton-Johnról két évvel ezelőtt, októberben derült ki, hogy ismét meg kell küzdenie a mellrákkal. A világsztár ekkor már elvesztette a küzdelmet... 73 éves volt.

Így teltek Olivia Newton-John utolsó napjai

A színésznő unokahúga, Totti Goldsmith elárulta, hogy hogyan viselte a betegséget Olivia Newton-John – írja a Pagesix.

„Nemcsak a rák terítette le, hanem más komplikációk is. A legyengült immunrendszerét másodlagos fertőzések is megtámadták. Az elmúlt 5-6 napban az állapota rohamos romlásnak indult. Még reménykedtünk, de tudtuk mi következik” – mondta Totti, aki megjegyezte hogy a végén már semmilyen fájdalomcsillapító nem tudta mérsékelni nagynénje fájdalmait, de szerencsésnek érzi magát, mert még volt alkalma elbúcsúzni és elmondani mindent, amit el szeretett volna.

A színésznő egyik barátja, Didi Conn, aki Frenchyt alakította a Grease című musicalben elmondta, hogy Olivia Newton-John szervezetét az utolsó napokban nagyon megviselte a betegsége.

„Olivia elmesélte, hogy már járni sem tud és a legapróbb dolgokat sem tudja megcsinálni, egész napos ápolásra szorul. A férje, John és a lánya, Chloe az utolsó pillanatig vele voltak” – magyarázta Didi Conn.

A Metropol egy galériával emlékezik meg a két éve elhunyt színésznőről, melyet az alábbi képre kattintva nézhetsz végig:

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás