Most érkezett: tragikusan fiatalon elhunyt a Netflix sztárja

A 41 éves színész a spanyol tengerparton veszítette életét.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2024.08.29.
Módosítva: 2024.08.29.
gyász tragédia Netflix színész

Szomorú hírek érkeztek a spanyol tengerpartról. A Netflix sikersorozata, az Elit sztárja, Julian Ortega ugyanis a strandon napozott, amikor hirtelen összeesett és leállt a vérkeringése. A körülötte állók azonnal hozzáláttak az újraélesztéséhez, és a percek múlva kiérkező mentősök is folytatták a küzdelmet, a férfi életét azonban már nem tudták megmenteni. A mentőszolgálat közleménye szerint a 41 éves férfi szívinfarktust kapott, ez okozta a halálát.

Last Farewell To Actor Julian Ortega
A színész 41 éves korában veszítette életét /Fotó: Europa Press Entertainment

A szomorú jelenetek a Barbate-i Zahora strandon játszódtak le. A DailyStar információi szerint a mentősök 30 percen keresztül defibrillátor segítségével harcoltak Julian életéért, ám hiába. A színész pályatársa és barátja Silvia Marso szívszorító szavakkal búcsúzott az elhunyt sztártól.

Hihetetlen színész volt, és olyan kolléga, aki mindig őszinte és kedves volt. El sem tudom képzelni, hogy mit érezhet most a családja és a szerettei, és mindenki, aki együtt dolgozott vele a filmes szakmán belül. Nem tudom felfogni, hogy ez történt, teljesen lesújtott a tragédia.

– zárta sorait a színésznő.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás